Demeter (ismertebb vezetéknevén: Survivor) Alexandra ugyan begipszelt lábbal, mégis mosolyogva viseli, hogy fékezés nélkül gázolta el egy autó a napokban. A fiatal nő még simán spárgába is dobja a sérült lábát, pedig a leírása alapján nem volt egyértelmű, hogy túl fogja élni a balesetet. Történetét az Instáján osztotta meg, amelyet a 24.hu idéz. 

Pár nappal ezelőtt, egy hajszás nap után hazafelé tartva, fékezés nélkül ütöttek el nagy sebességgel...az ütközés pillanatában egyetlen gondolatom volt: vége mindennek és még csak a családomtól sem búcsúzhattam rendesen. A következő másodpercekben igyekeztem magamnál maradni és felmérni a “károkat”... A fájdalomtól mozdulni sem bírtam, de tudtam, hogy életben maradok. Egy angyal vigyázhatott rám. Az öröm és fájdalom kettőse furcsán kavargott bennem, feküdtem az esős úton és zokogtam. Sírtam a sokktól és sírtam a boldogságtól, hogy még lesz folytatás... Eddig is becsültem az életem, de mostantól minden perc ajándék

- írta, a baleset körülményeiről azonban nem osztott meg többet a követőivel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pár nappal ezelőtt, egy hajszás nap után hazafelé tartva, fékezés nélkül ütöttek el nagy sebességgel...az ütközés pillanatában egyetlen gondolatom volt: vége mindennek és még csak a családomtól sem búcsúzhattam rendesen😔 A következő másodpercekben igyekeztem magamnál maradni és felmérni a “károkat”...A fájdalomtól mozdulni sem bírtam, de tudtam, hogy életben maradok. Egy angyal vigyázhatott rám🙏 Az öröm és fájdalom kettőse furcsán kavargott bennem, feküdtem az esős úton és zokogtam. Sírtam a sokktól és sírtam a boldogságtól, hogy még lesz folytatás...Eddig is becsültem az életem, de mostantól minden perc ajándék❤️ #life #realsurvivor #familyfirst #gift #lovemylife

Dr. Demeter Alexandra (@demeteralexandra) által megosztott bejegyzés,

De menjünk tovább! 

Hasonló, mégis sokkal fájdalmasabb emlékről számolt be a Borsnak Balázs Andrea (Kasszás Erzsi), aki négy éves korában veszítette el a nővérét. Az akkor hétéves kislányt a házuk előtt gázolta halálra egy autó. 

Bár pici voltam még, de az egész életemet végigkíséri ez a tragédia. Valószínűleg édesanyám betegsége is ezért alakult ki, mert so­sem tudta fel­dolgozni a történteket. Nem is le­het

- nyilatkozta a lapnak, majd hozzátette, hogy csak 35 éves volt, amikor anyukáját is elveszítette, és ezt iszonyú igazságtalan dolognak tartja. 

A rossz hírek után illik valami jóval is folytatni, tekintsük meg, írnak-e olyat is a lapok! 

  • Nézzük is, van itt egy olyan, hogy a 42 éves, Való Világ-játékosból celebbé fejlődött Szögeczki Ági (Ágica) szeretne hozzámenni ügyvéd párjához, Csenterics Ferenchez, mert benne megtalálta az igazit, és amúgy is gyerekkora óta hófehér menyasszonyi ruháról álmodozik. (Bors)
  • Már a második tanú halálozott el azok közül, akik igazolni tudták volna Galambos Lajost a több tízmilliós közüzemi csalás vádjában. (Blikk)
  • Amióta Lang Györgyi kerekesszékbe kényszerült szklerózis multiplexe miatt, előfordult, hogy féltékeny volt Falusi Mariannra, amiért több rendezvényre hívták fellépni, mint őt. (Blikk)