John Krasinski volt az. Tudja, Emily Blunkt férje, aki annyira imádja Az ördög Pradát visel című filmet, hogy minimum 75-ször meg is nézte. Krasinski az Office című sorozatból lehet ismerős, illetve ő rendezte és részben írta is a Hang nélkül címá horro/thriller filmet, melynek ő és felesége volt a főszereplője. Most viszont a Jack Reacher sorozat címszereplőjeként volt meghívva Ellen Degeneres műsorába. Valahogy szóba is került, hogy Krasinski kipróbálta Dwayne Johnson guruló edzőtermét. Elmesélte, hogy az egész teljesen elképesztő, mert van 40 olyan gép/eszköz, amit még az életében nem is látott. Elmondása szerint az egész olyan, mint egy idegen űrhajó. A lényeg, hogy elkezdett gyúrni, amitől annyira magabiztosnak kezdte érezni magát, hogy egy idő után minden ruhájától megszabadult.

Úgy éreztem, hogy nincs szükségem ruhákra, olyan jól érzem magam. Küldtem is pár képet neki magamról, amin meztelenül edzek. Megírtam neki, hogy "Kösz, haver, jót gyúrtam, de annyira, hogy szinte otthon érezve magam le is dobtam magamról mindent. Imádta. Johnson szereti, ha intim testrészekről lecsöpögő izzadságcseppek borítják be a felszerelését. 

- mondta Krasinski, amit Johnson egy üzenetben meg is erősített, mármint a meztelen fotók tényét, amiről még annyit írt, hogy most már soha nem fogja elfelejteni a meztelen Krasinskit.