A Való Világból ismert Aurelio - aki aztán feltűnt még a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik évadában, majd tapsoltató ember lett Nádai Anikó műsorában, amit követően a TV2-höz igazolt, mint A legbátrabb páros egyik szereplője - megkérte barátnője kezét. Mindez a reality keretein belül zajlott, de feltehetőleg ez nem a nézettségnövelés miatt történt. Ahogy az sem, hogy Berki Krisztián és KatonaMazsiRenáta házassága is az egyik epizódban derült ki.

Kisebb megszakításokkal három év járás után történt meg a lánykérés. Aurelio erre azt mondta a Blikknek:

 Úgy voltam vele, ha együtt végigcsináljuk a játékot, és nem szakítunk, akkor megkérem a kezét. Már hónapokkal korábban kitaláltam és elterveztem mindent.

Azt is elárulta, hogy soha nem gondolta volna, hogy valaha megkéri bárki kezét. Aurelio attól is tartott, hogy a lány nemet mond. Viszont a házasságot nem akarja elkapkodni. Állítása szerint nem mostanában lesz lakodalom, de elképzelései azért már vannak.

Mindig is az volt az álmom, hogy a ceremónián már ott legyenek a gyerekeim is, ők hozzák majd a gyűrűt. Nagyon szeretnék már apuka lenni, remélem, minél hamarabb összejön majd

- mondta.

(Blikk)