2014-ben Kim Kardashian kapta meg a Paper Magazine-tól azt a legendás címlapot, aminek központi szereplője a celeb fedetlen feneke volt. Ezt azzal érdemelte ki, hogy adott évben övé lett a magazin által kikiáltott Break The Internet elismerés. 2017-ben Nicki Minaj következett, aki szintén megnyerte magának az internetet. A 2018-as Break The Internet címlapján az erősen dekoltált Lindsay Lohan látható, mint Hófehérke.

A magazin csinált róla egy riportot. Mert itt most nem Lohan éves teljesítménye miatt érdemelte ki a címlapot, hanem egész eddig pályafutása miatt. Legutóbb azzal kapcsolatban írt róla mindenki, hogy leütötték, mert élőben közvetítette, amint el akar venni két gyereket a szüleitől. A színész-modell-üzletasszony ezzel kapcsolatban és úgy általánosságban, visszamenőlegesen is azt mondta, hogy ő amúgy egy jó ember, de hiába csinál 99 dolgot hibátlanul, ha egy valamit elront, csak arra fókuszálnak. Ő is ember, ő is hibázik, zárta rövidre, de lényegében ezért költözött el, menekült el Amerikából. Nem is emlékszik, hogy mikor volt utoljára Los Angelesben. Még a New York-i üzleti utakat se szereti. Görögországban biztonságban érzi magát: tudja, hogy nem követik a fotósok. 

Ha tüsszentesz, akkor úgy kapnak le, hogy úgy tűnjön, mintha sírnál, és egszerűen nem hagynak békén. Amerikában akkor is jönnek utánad, ha már megvan a kép, ami kell nekik. Görögországban, itt a lakhelyem közelében két paparazzi van, és mindegyiket ismerem is.

Elmondta, hogy szeret adni, gyerekekkel foglalkozni. Sokan csak azt a Lindsay Lohant ismerik, aki folyton elvonóra járt és állandóan valami botrányba keveredett, pedig dokumentimflimet is forgatott a BBC-nek Indiában, illetve Oprah-val is dolgozott egy filmen, ami pont a saját felépüléséről, gyógyulásáról, megváltozásáról szólt.

Az Instagramról és a Twitterről még annyit mondott, hogy több olyan híresség is van, akinek nincs profilja egy közösségi oldalon se. Lohan megérti őket, de szerinte egy ilyen felület pont arra jó, hogy az ember irányítani tudja a róla szóló híreket. A saját felületén nem forgathatják ki a szavait, megcáfolhat egy téves értesülést, stb.

(Paper)