A hétvégén jótékonysági gálát rendezett a Playboy Budapesten, most futottak be hozzánk az esemény fotói egy sajtóközleménnyel együtt. A képeket alább a fotóösszeállításban tekintheti meg, a hozzájuk tartozó sajtóközlemény pedig a poszt alján egy kattintással megnyitható legördülőben olvasható teljes egészében.

A Playboy Hero gáláról van szó, amiről például Som-Balogh Edina Instagramján láthatott már képet, de most az esemény hivatalos fotóit lapozhatja végig az alábbi képre kattintva. Az esemény öt alapítvány számára összesen több, mint kétmillió forintot hozott össze, és a résztvevők között volt többek között Zimány Linda és Kedves Ferenc is, akik ugyan 2017-ben szakítottak, de a modell-jogásznő azt nyilatkozta a nyáron, hogy a mai napig szoktak találkozni.

További információk a Playboy Hero gáláról a sajtóközleményben

Megható történetekkel és sikeres gyűjtéssel zárult a negyedik Playboy Hero jótékonysági kampány, több mint 2 millió forint gyűlt össze a résztvevő alapítványok és egyesületek részére. A kampány gálaestjén részt vett az öt támogatott szervezet képviselője, valamint az ügyeket felkaroló hősök is, többek között Zsédenyi Adrienn, Jaksity Kata, Bocskor Bíborka, Szellő István és Závodi Marcel is. A hírességek és üzletemberek a színpadon kampányoltak a nemes ügyek mellett, számtalan érzelmes pillanatot okozva a vendégeknek.

A Playboy Hero jótékonysági kampányához idén is öt Hero páros csatlakozott, akik egy-egy alapítványt vagy egyesületet támogattak az egy hónapos kampány során. Bocskor Bíborka és Bartók János a Bátor Tábort népszerűsítették, Zsédenyi Adrienn és Balogh Levente a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkájára hívták fel a figyelmet, Szellő István és Szirmák Botond a Csodalámpa Alapítványnak segített, Jaksity Kata és Beke Zsuzsa a Felelősen Magadért Egyesület munkáját mutatta be, Závodi Marcel és Kedves Ferenc pedig a Noé Állatotthon Alapítvány mellé álltak.

A Playboy Hero nagyszabású gálaestjét a fővárosi Corinthia Hotel Budapestben tartották, ahol minden páros megszólalt az általuk támogatott ügy mellett. A hősök személyes történeteikről, tapasztalataikról is beszámoltak, nem kevés torokszorító pillanatot szerezve a vendégeknek. Zsédenyi Adrienn anyaként szólt a szülőkhöz, hangsúlyozva, hogy minden perc számít, ha a gyermekek életéről van szó, Jaksity Kata pedig a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen évente több ezer nő hal meg olyan betegségekben, amelyek még időben megelőzhetőek lettek volna. A beteg gyermekek boldogabb jövője mellett szólalt fel Bocskor Bíborka és Bartók János, valamint Szellő István és Szirmák Botond is. A hősök is megerősítették a szervezetek által képviselt filozófiákat, miszerint az élményterápia és a boldog pillanatok még a legnehezebb időkben is képesek mosolyt csalni a gyerekek arcára, segítve gyógyulásukat és erőt adva a megpróbáltatások leküzdéséhez. Természetesen az állatok sorsa is fontos szerepet kapott, Závodi Marcel és Kedves Ferenc beszédükben arra világítottak rá, hogy mennyire fontos a leendő gazdikat tájékoztatni az örökbefogadás lehetőségéről és a felelős állattartásról. Nem csupán egy ajándékról, hóbortról van szó, hanem érző, szerető élőlényekről. Ezzel a hitvallással a Playboy kiadója, a Marquard Media is teljes mértékben egyetért, többé nem ad helyet felületein az állati szőrből készült termékek megjelenítésének.

A kampányt záró gálavacsorán kihirdették a közönségszavazás nyertesét is, amely a súlyosan beteg gyermekeknek és családjaiknak életre szóló élményeket nyújtó Bátor Tábor lett, és egy kétmillió forint értékű hirdetési csomagot vehették át a Marquard Media ügyvezető igazgatójától, Óhidi Zsuzsannától. Ezenkívül a kampányban résztvevő valamennyi szervezetnek felajánlott a kiadó egy-egy 1 millió forint értékű hirdetési csomagot, hogy minél többen megismerhessék a támogatott ügyeket. A szervezetek képviselői, valamint a jó ügyekért kiálló ismert emberek mellett jelen volt többek között Som-Balogh Edina és Zimány Linda, valamint Barabás Évi, az est háziasszonya is, aki mint korábbi hősnő, kiemelt figyelemmel kísérte a teljes kampányt. A rendezvényt Zsédenyi Adrienn produkciója és a jótékonysági tombola zárta. A résztvevők a vacsorán adományaikkal is támogathatták a szívükhöz közel álló szervezeteket.