Vajna Tímea a napokban még arról posztolt, hogy milyen magányos az ő élete Los Angeles-ben, amit kicsit később azzal próbált enyhíteni, hogy kisatírozott mellbimbókkal invitálta magához a Mikulást. Nem tudni, végül célba értek-e a szexi fotók, mindenesetre most eljutottunk arra a pontra, hogy a meztelenkedésnél talán egy még fontosabb témában nyilvánult meg, ez pedig a jótékonykodás. 

Nem teljesen világos, hogy mennyire nehéz a férjét rávenni az adakozásra, mindenesetre Vajnáné elég határozott volt ahhoz, hogy az urának ne legyen más választása, mint tiszta szívvel ekképp cselekedni.

Idén a férjemmel 13,5 millió forintot ajánlottunk fel, – ráparancsoltam, hogy menjen el az aukcióra, és legyen bőkezű, mivel sajnos én épp Amerikában vagyok – hogy a fogyatékossággal élő embertársainknak megfelelő munkahelyeket tudjanak teremteni

- írta instastory-jában tegnap. Az nem világos, hogy ebből az összegből milyen arányban adakozott ő és milyen arányban a férje, úgyis a végeredmény a lényeg, és az, hogy tudjuk, a Vajna-család nem sajnálja a pénzt senkitől. Még akkor sem, ha ezért néha rá kell pirítaniuk egymásra.