Nem egyértelmű, hogy ez csupán a show része, vagy tényleg ennyi feszültség van a mentorok között, mindenesetre a szombat esti élőshow-n is kétséges volt, hogy Gáspár Laci összeverekszik-e Puskás Petivel és Bye Alexszel, vagy csak simán felrobban az agya a társai kritikájától. 

Akárcsak a legutóbbi esetnél, úgy most sem tudta elviselni, amikor ellent mondtak neki, és majdhogynem hisztériás rohamot kapott attól, hogy a többiek nem voltak száz százalékosan megelégedve mentoráltjai, Tamáska Gabriella és Arany Tímea produkcióival. Noha a mentorok mindkettejüket a veszélyzónába küldték, végül csak egyiküknek kellett távoznia a műsorból.

A versenyzőknek egyébként egy általuk választott előadóval kellett duettet énekelniük, a Stolen Beat Nemazalánnyal, Arany Tímea Tóth Gabival, Tamáska Gabriella Berkes Olivérrel, az USNK pedig Trap kapitánnyal lépett színpadra. A duett után egyéni produkciókkal készültek. 

Gáspárról tehát nem először derült ki, hogy nem bírja a kritikát, csak a sajátját, ezért a Bye Alex vezette Stolen Beat ismét kapott tőle hideget, meleget. Mégis várható volt, hogy a fiúk bejutnak a döntőbe, az elmúlt 3 adásból ugyanis egyértelműen kitűnt, hogy a közönség rajong a két Bencéért.

Ahogy az USNK-ért és Tamáska Gabrielláért is. Arany Tímea azonban hiába kapott széket a zsűritől minden eddigi adásban, a közönség szavazatai értelmében mindannyiszor veszélyzónába került, és onnan küzdötte vissza magát a versenybe. Ennek fényében valahol számítani lehetett arra, hogy az est négy fellépője közül neki kell majd távozni a versenyből. És így is lett. 

A döntőbe tehát két csapat és egy lány került:

Tamáska Gabriella, a Stolen Beat és a rapduó USNK.

Jövőhéten kiderül, ki lesz az idei év kedvence, és az, hogy Gáspár Laci melyik mentortársának tekeri ki a nyakát diszkréten. 

Az összes produkciót visszanézheti ezen a linken, itt. De előbb ossza meg velünk, mit gondol ön! 

Mit szeretne: ki nyerje az idei X-Faktort?