sarah hyland.png

Sarah Hyland a második veseátültetéséről beszélt

2018.12.12. 16:21

A Modern családból ismert színésznő a Self magazinnak mesélte el, hogy milyen is volt a második vese transzplantációja. Az elsőről mindenki tudott. 7 éve az apja ajánlotta fel neki a saját veséjét. Itt jegyezte meg, hogy volt azonban egy másik műtét is, két éve. Erre azért volt szükség, mert a korábban átültetett szervet már nem tudták megmenteni. Próbálkoztak egy csomó kezeléssel, de végül valaki azt mondta, hogy egy leégett házat nem lehet úgy eloltani, hogy az eredeti állapotába kerüljön. Nagyon nehezen dolgozta fel az esetet, mert az édesapja feláldozta a veséjét, hogy ő kaphasson még egy esélyt, hogy tovább tudjon élni, erre kudarcot vall. Persze, tudja, hogy ez nem az ő hibája, de közben meg mégis - mondta a színésznő.

26 évesen öngyilkos is akart lenni, annyira depressziós volt. Végül kiderült, hogy a testvére is fel tudja ajánlani a veséjét. Ez is egy elég nehéz döntés volt, érzelmileg felkavaró, hogy a fiatalabb tesód adhat harmadik esélyt az életre.

Arról is beszélt, hogy eddig 16 műtéten esett már át. Soha nem fogja szégyellni a sebhelyeit, hisz örök életében ott lesznek.