A napokban dől el, hogy ki lesz 2018-ban a Miss Universe szépségkirálynője. Eddig minden zökkenőmentesen zajlott, nem volt semmi botrány, erre Miss USA tett róla, hogy legyen egy kis balhé a verseny körül.

Van egy videó arról, amin épp azt meséli a két szépségkirálynő társának, hogy Miss Vietnám milyen cuki, hogy úgy csinál, mintha tudna anglolul. "Beszélsz hozzá, mondasz neki egy csomó mindent, végig is hallgat, de csak mosolyog és bólogat, mintha értené. Olyan ari" - mondta Sarah Rose Summers, azaz Miss USA. Majd azzal folytatta, hogy Miss Kambodzsa is ilyen, szegény nem beszél semmilyen más nyelvet az anyanyelvén kívül.

A kommentelők hamar felháborodtak ezen, sőt, vissza is kérdeztek, hogy vajon Miss USA hány nyelven beszél az angolon kívül? Csillapítva a kedélyeket Sarah Rose Summers bocsánatot kért. Leírta, hogy nem úgy gondolta, amit mondott. Sőt, kijelentette, hogy az a jó a Miss Universe szépségversenyben, hogy a világ különböző pontjairól érkező lányokkal lehet ismerkedni, és így tanulni a másik kultúrájáról. Természetesen nem állt szándékában, hogy bárkit is megbántson.

(Huffington Post)