Valami különös oknál fogva hagyománnyá vált, hogy ha beköszönt a tél, Vajna Tímea azonnal Aspenbe siet síelni, ahol a hó látványától minden alkalommal leküzdhetetlen vágyat érez arra, hogy minél több ruhájától megszabaduljon. Idén sincs ez másként, a fánkárusítás magyar helytartója csak pár napja érkezett meg Coloradóba, de máris túl vagyunk azon a látványon, hogy áll neki a sífelvonó, ha csak bugyiban utazik benne. Ám legyen bármilyen edzett is Vajna Tímea szervezete, mindent mégsem tud elviselni, így történhetett, hogy a filmbiztosné mostanra belebetegedett a nagy meztelenkedésbe.

A legfrissebb aligruhás, havas fotója mellett egy kommentelőnek, és ezzel az egész világnak, elárulta: bizony ő is fázik, mikor csak egy bodyban térdepel a hóban. Sőt olyan nagyon megviseli ez, hogy a nagy meztelenkedések után még hőemelkedése is lett estére. Ó jaj!

De, hogy ön ne betegedjen bele az aggodalomba, megnéztük a celebritás Insta sztorijait is, amiből nagyon úgy tűnik, hogy a láz közeli állapot nem tartotta vissza attól, hogy este a hüttében bulizzon, úgyhogy talán olyan nagy baj nem lehet.