Alfonso Ribeiro alakította a Kaliforniába jöttem című sorozatban Will Smith unokatestvérét, Carlton Banks-t. És volt egy elég ismert táncmozdulata, ami a műsor megszűnése után több mint 20 évvel is eléggé benne van a köztudatban. Erről beszélünk:

 Ribeiro időről időre előadja a híres Carlton-táncot. Legutóbb a Dancing with the Stars című műsorban mutatta be, hogy még mindig ott van a lábában és a kezében a felejthetetlen mozdulatsor. 

Most meg az történt, hogy az egyik legnagyobb, legismertebb, legmenőbb számítógépes játék, a Fortinte lemásolta a táncmozdulatot. Ebben a játékban különböző karakterekkel lehet harcolni, de mivel az egész kábé egy nagy chatszobaként is funkcionál, ahol azzal is el lehet szórakozni, hogy a virtuális világban megtáncoltatják a karaktereket a játékosok. Különböző mozdulatsorok, tánclépések megjelentek már. És most megjelent a "Fresh" kódnevű, ami mögött a Carlton-tánc rejlik. Ezzel az a baj, hogy Alfonso Ribeiro levédette a mozdulatot, így a hozzájárulása nélkül nem lehet felhasználni. 

Ribeiro be is perelte a játék készítőit. De nem pénzt akar kiszedni belőlük, pusztán azt akarja, hogy ne használják a Fortinte-ban a Carlton-táncot. Ugyanez igaz az NBA 2K játékra is.

(TMZ)