GettyImages-645744434 master

Jason Statham nyolc év és egy közös gyerek után végre feleségül veszi Rosie Huntington-Whiteley-t

vik
2018.12.19. 16:27

Talán egyszer ennek is eljön az ideje. Annyira sok volt a munka, aztán Jack is megszületett - akkor főként ezekre a dolgokra koncentráltunk. Nyilvánvalóan beszéltünk róla, sőt, várakozással tekintünk erre az időre, ugyanakkor nem annyira életbevágó számunkra. Így is nagyon boldogok vagyunk. Egyébként meg biztos sokkal szórakoztatóbb lenne az egész, ha Jack már akkorára nőne, hogy ő is részt tudna venni az esküvőn

nyilatkozta két hónappal ezelőtt Rosie Huntington-Whiteley azzal kapcsolatban, hogy miért nem házasodtak még össze Jason Stathammel dacára annak, hogy márciusban lesz 9 éve, hogy együtt vannak, és hogy majdnem másfél évvel ezelőtt megszületett közös kisfiuk is, Jack Oscar.

Most a Daily Mail ír a fejleményekről: ők úgy tudják, a páros végre pont ráér hivatalossá tenni a kapcsolatukat, ezért még idén (de már majdnem jövőre), december 31-én, Hollywood Hills-i otthonukban összeházasodnak. Statham 2016 januárjában egy méretes gyémántgyűrűvel kérte meg az ex-Victoria's Secret-modell kezét, de most, a majdnem három éven át tartó jegyességük alighanem véget ér.