Kiss Ramónának most, hogy véget ért az X-Faktor, alighanem még több dolga lesz, mint az utóbbi időben bármikor. A műsorvezető-színésznő mostanában költözik össze vőlegényével, Lékai Máté kézilabdással, ráadásul hamarosan világra hozza közös gyereküket, Noét is. Januártól tehát aligha számíthatunk rá a Reggeli című műsorban, amelyben Peller Anna, Peller Mariann, Wossala Rozina, Lukács Miklós, Papp Gergő és Lakatos Márk mellett ő az egyik műsorvezető. 

A körülményekre tekintettel várható volt tehát, hogy az RTL keres valakit, aki átveheti a helyét, amíg ő otthon lesz a babával. 

A választásuk végül Szabó Zsófira esett, aki Ramónához hasonlóan ugyancsak színésznő, és bár élő műsort egyelőre nem vezetett, a Story Extra egyik arcaként elvileg van már némi tapasztalata arról, hogyan is kell ebben a szakmában helyt állni. 

A kollégák reggel már el is búcsúztatták Kiss Ramónát, aki meghatódottságában elpityeredett. 

 A Blikk egyébként úgy tudja, egyéb változás is vár a műsorra az új évben: az eddiginél sokkal korábban, 6-kor kezdődik majd. Szabó Zsófit az új szerepben január másodikától láthatják a nézők.