Mi leellenőriztük a naptárban, és továbbra is az van benne, hogy karácsony napja, valamint következésképpen karácsony reggele december huszonötödikén lesz, de sok más magyar állampolgárhoz hasonlóan Liptai Claudia is már huszonnegyedikén megkezdte az ünneplést. Ezt az Instagramról tudjuk, ahol a színésznő-műsorvezetőnő megosztott egy képet a karácsonyfájáról azzal, hogy huszonharmadikán éjszakába nyúlóan díszítették a fát és sütötték a zserbót, és ma reggelre szép karácsony reggelt kívánt mindenkinek.

Még így is maradt dísz

– teszi hozzá egy hashtagben Liptai Claudia a fenti fotóhoz, hát nézzük egy gyors instagramos körkapcsolásban, hogy a többi hazai híresség mikor állít fát, és milyen bőkezűen bánik a karácsonyfadíszekkel!

Csobot Adélék Németországban karácsonyoznak, immár kettő gyerekkel, és ilyen lett a fájuk huszonharmadikán este.

Horváth Éva rátesz még egy lapáttal, náluk is huszonharmadikán állt már a fa, és a modell-műsorvezető ilyen elegánsan fel is öltözött hozzá. Nem homersimposonos papucsban díszít viszont, hanem mezítláb.

Kulcsár Edina szabadkozik is a posztjában, hogy ő nem szokott ilyen korán fát állítani, de náluk huszonkettedike volt a dátum. És szintén mezítláb díszített. Ez valami új trend?

Végülis sokkal egyszerűbb dolga van így a Jézuskának, hogy nem ugyanaznap este kell mennie mindenkihez – Sarka Kata is azt írta ebben a promóposztban, hogy náluk is huszonharmadikán éjjel hozza a Jézuska a karácsonyfát. Egyértelműen nagyon jók lehettek ezek a gyerekek egész évben, mert csak Diort hozott nekik a Jézuska!

Tilláéknál viszont így huszonnegyedikén délután készül a karácsonyfa, van tigrises dísz is!

Tóth Gabi szintén csak ma délután tette ki a karácsonyfája fotóját az Instagramra. Tekintsük meg az övét is!

És végül egy gyors szavazás/felmérés arról, hogy ki mikor állítja fel az otthonában a fát. Kérjük, klikkeljen az önre vonatkozó részre, hogy megtudjuk, hogyan oszlanak meg a faállítási szokások olvasóink körében!

Önöknél otthon mikor állították fel a karácsonyfát?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézze meg Liptai Claudia és más celebek karácsonyfáit!

Kulcsár Edina és Horváth Éva mezítláb díszített, Tilláéknál vicces a karácsonyfadísz, Sarka Katáéknál pedig mindenki csak Diort kapott. Instahíradó.

34 · Dec 24, 2018 02:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments