Azt eddig is tudtuk, hogy Bódi Sylvi az ideje nagy részét utazgatással és szörfözéssel tölti (amiből még nem tud megélni), de eddig nem sejtettük, hogy miközben gyakran meztelenül járja a világot, egy régi álmot dédelget magában: azt, hogy majd egyszer saját utazós műsora lehet. Erről pedig most nem azért szereztünk tudomást, mert hirtelen lélekbelátó szuperképességet kaptunk karácsonyra, hanem mert ő maga írta meg az Instagram oldalán, ahol arról is beszámolt, hogy ezt a régi vágyát valóra váltja.

Mint írja, nagyon hálás azért, hogy a munkája során több mint 80 országban járt és már jó ideje motoszkált benne, hogy mindazt a szépséget, amit lát, és minden érdekességet, amit megtud más kultúrákról, szívesen megosztaná a világgal. Ám valahogy a magyar tévécsatornák nem csaptak le arra, hogy utazós műsort csináljanak vele (a legközelebb ehhez az Exek az édenben háziasszonyaként került), így most megcsinálja ő maga.

Fél évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy nem várok tovább, a tettek mezejére lépek és megvalósítom ezt az álmot saját magam! Segítségemre volt ebben egy nagyon tehetséges ember, akit ugyanaz motivál, ami engem is és akinek nem mellesleg nagyon szeretem a látásmódját és felvételeit. Szóval mi ketten így összeálltunk és fejünkbe vettük, hogy végigjárjuk a világot és megmutatjuk Nektek a bolygó legszebb helyeit és természetesen a legkülönlegesebb szörfös paradicsomait

- olvasható a modell posztjában, aki azt is hozzáteszi, az első adás a napokban kerül majd fel a netre. Ám az a bejegyzésből nem derül ki egyértelműen, hogy a címe A világ Sylvi szemén keresztül vagy Sylvivel a világ körül lesz-e.