Elég sok filmes témájú kvízt készítettünk már, de minden idők legnagyobb bukásaival kapcsolatban még nem volt játék a Velveten. Hát legyen mondjuk most!

Ünnepi kvízhét a Velveten!

Karácsonytól újévig minden nap új kvízzel jelentkezünk.

A korábbiakat a Móka kategóriára vagy ide kattintva találja meg, és holnap is látogasson meg minket egy új játékért!

Egy film egyrészt egy művészi teljesítmény, de másrészt egy profittermelés céljából legyártott termék is. Ennek megfelelően kétféleképpen tud megbukni, egyrészt úgy, hogy a kritikusok és a nézők leszólják, másrészt úgy, hogy nem termel annyi pénzt, mint amennyibe került. A két dolog gyakran együtt jár, és ehhez a kvízhez 10 olyan filmet szedtünk össze, ami legalább az egyik szempontból minden idők legvisszhangosabb bukásának számít. Vagy mert annyira rossz, vagy mert annyira sok milliót vesztett vele a befektető – bár a 10-ből a legtöbb film mindkét kategóriában simán említhető, mert sokba kerültek, de rosszak, ráadásul a rájuk költött pénz töredékét hozták vissza.

Mind a 10 filmmel kapcsolatban egy-egy kérdést talál alább, négy választási lehetőség közül tippelhet, hogy éppen melyik orbitális bukásról van szó! De vigyázat, a dolog időre megy, egy-egy kérdésen legfeljebb fél percig mélázhat!

A filmtörténelem legnagyobb bukásairól van 10 kérdésünk. Hányat talál el belőlük?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »