Azt szokták mondani, minden kutya olyan, mint a gazdája – vagy legalábbis az ebtulajdonosokról sok mindent elmond, hogy milyen állatot választanak maguk mellé. Ezt az elméletet támasztja alá az alábbi klasszikus jelenet is a 101 kiskutyából.

Ünnepi kvízhét a Velveten!

Karácsonytól újévig minden nap új kvízzel jelentkezünk.

A korábbiakat a Móka kategóriára vagy ide kattintva találja meg, és holnap is látogasson meg minket egy új játékért!

Az alábbi kvízzel kipróbálhatjuk, hogy a fenti elmélet a gyakorlatban is alkalmazható-e. Az ellenőrzés módszere igen egyszerű: híres emberek kutyáiról készült paparazzófotókat fogjuk mutatni önnek egymás után, ön pedig tippelhet, hogy négy lehetséges válasz közül vajon melyik celeb a gazda. A fenti borítóképen például Courtney Stodden látható a kutyájával, de ne aggódjon, a kvízben kizárólag Courtney Stoddennél jóval híresebb emberek fognak szerepelni, őt pont azért hagytuk ki, mert nem eléggé ismert.

A fotóminőség egy-két kérdésben sajnos hagy némi kívánnivalót maga után, amiért elnézést kérünk, és már szóltunk a paparazzóknak, hogy ezentúl feltétlenül rendesen fényképezzék a kutyákat is! De biztosak vagyunk benne, hogy ennél az egy-két kérdésnél sem azon a pár pixelen fog múlni, hogy ön eltalálja-e a megoldást vagy sem.

Amilyen a kutya, olyan a gazdája? Hát akkor találja ki, hogy a képen látható kutyáknak melyik híresség a gazdája!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »