Gombos Edinával, a TV2 egykori műsorvezetőjével élőben a 2014-es Story-gálán találkoztunk utoljára, akkor készítettük róla a fenti képet. Azóta nem lehetett vele túl gyakran összefutni Magyarországon, mivel Floridába költözött a családjával, de a Hot! magazin most beletette őt a legújabb számába.

A Hot! magazin nyomtatásban olvasható cikkéből az is kiderül a gyerekek remek nyelvtudásán kívül, hogy Gombos Edina kint nem a médiában dolgozik, hanem egy szemüvegeket árusító cégnél talált munkát. Amint azonban azt egy olvasónk kiszúrta, maga Gombos Edina erre reagálva azt írja saját Facebookján, hogy évek óta nem adott interjút a Hot! magazinnak, és:

Félrevezetnek benneteket azzal, hogy állítják, „most arról meséltem, hogyan és miből élünk.” Információ hiányában nem aktuális dolgokat tálaltak nektek újként, ismét valótlanságot.

Gombos Edina hozzáteszi, hogy információforrásnak inkább a saját Facebookját ajánlja, illetve Florida legjobb helyeiről is szokott posztolni az Instagramon itt. 10 éves lányának, Mirandának az Instagramját szintén ajánlja, az itt található.

(Ennek a posztnak az eredeti címe az volt, hogy „Gombos Edina szemüvegeket árusító cégnél dolgozik Amerikában”, ezt Gombos Edina posztjának fényében utóbb korrigáltuk.)