Féltékenykedés miatt lett vége Demcsák Zsuzsa kapcsolatának – csak az nem derül ki egyértelműen a Blikknek az ATV Jakupcsek Plusz című műsorát szemléző cikkéből, hogy melyik kapcsolatának. „Egy korábbi” kapcsolatot említ a cikk, de azt sejteti, hogy az idén nyáron belobbant szerelemről lehet szó. A műsorvezetőnő mindenesetre azt írta összegzésként a 2018-as évről az Instagramján, hogy 

örülök, hogy vége van,

illetve

soha nem fogok jó szívvel emlékezni erre az évre,

amiből nem úgy tűnik, mintha ez a bizonyos, 2018-ban indult párkapcsolat még tartana. De ez mindenesetre csak találgatás a részünkről, Demcsák Zsuzsa ezt mondja még az ATV műsorában ahhoz kapcsolódóan, hogy ő maga sosem féltékeny, de egy korábbi kapcsolatában a férfi az volt:

Nekem ezt nagyon nehéz volt megélni. Szinte a legelejétől féltékeny volt a párom. Egyébként szerintem ez egy típus. [...] Aki a reflektorfényben van, annak féltékeny a partnere. [...] Az a baj, hogy a nők általában azt gondolják, hogy ők a hibásak.

További hírek, hogy jobban kezdődjön az év első munkanapja:

  • Palik Lászlóval közöl interjút a Bors, és a frissen visszatért műsorvezető azt mondja, hogy amíg ő külföldön forgat, felesége, Marsi Anikó vigyáz két fiukra, illetve ha ő nem ér rá, besegítenek a rokonok.
  • A Nő Comment című műsorban azt mondta Osvárt Andrea, hogy van egy titkos önsegítő blogja, ahol egy traumájáról ír kb. tízezer követőnek, névtelenül, írja a Blikk.
  • Avvég Phiai: 20 év után feloszlott Akkezdet Phiai nevű rapegyüttes, a tagok külön folytatják a jövőben. Ezt a Facebookon írták meg, amit a Blikk észlelt.
  • És az RTL részéről van egy 18+-os újévi köszöntő Győzikétől. Ha ön úgy érzi, hogy ettől jobban indul majd 2019, tekintse meg alább a videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A féltékenykedésre ment rá Demcsák Zsuzsa kapcsolata

Demcsák Zsuzsa azt mondja, sosem fog jó szívvel emlékezni 2018-ra, Osvárt Andreának viszont van egy titkos blogja egy traumájáról.

11 · Jan 02, 2019 07:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments