Pink, a Sziget fesztivált is megjárt, amerikai énekesnő szeptemberben csendesen comingoutolt borászként. Valamiért eddig titokban tartotta, de már jó ideje érdeklik a borok, sőt, 5 éve tanulja és gyakorolja is a borászatot, amióta férjével, Corey Harttal együtt vettek egy szőlőt Kaliforniában, Santa Barbara megyében. Pink az első saját borait novemberben dobta piacra különösebb hírverés nélkül, de így is 24 óra alatt elfogyott a teljes készlet (cabernet franc, cabernet sauvignon és petit verdot volt a választék).

Pink borászatának a neve Two Wolves, azaz Két farkas, és a következő alkalom, amikor borokat fognak értékesíteni, áprilisban lesz. Az énekesnő azt mondja, a bor szeretetét számára a kor hozta meg. Már felnőttként, Ausztráliában szerette meg a borokat, és kezdett egyre inkább érdeklődni a téma iránt. Ez odáig fajult, hogy a UCLA-en is elvégzett egy borászkurzust, írja a Philly.com.

Érdekesség, hogy a Two Wolves borászat egyelőre nem értékesít az USA-n kívülre, sem pedig viszonteladóknak vagy nagykereskedőknek. Az oldalon nem szerepel a Pink név, az énekesnőről egyetlen promóképet találtunk a borászat website-ján, sőt, szemmel láthatólag az a ziccer is ki van hagyva, hogy a Pink névvel rozét termeljen az énekesnő. A híresség saját borászatának Instagramján is csak hébe-hóba tűnik fel, a kedvenc fotónk az alábbi.