Magyarországon a híres színészek zöme ugyanoda járt főiskolára (illetve 2000 után egyetemre): a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Persze az egyetem elvégzése önmagában nem garancia a szupersztárságra és az országos ismertségre, a legtöbb évben csak 1-2 olyan színész végez, akinek a nevét-arcát utána egész Magyarország megjegyzi tévés és filmes szerepek révén. Ehhez a kvízhez olyan osztályokat válogattunk ki az utóbbi évekből, ahol legalább három olyan hallgató volt, aki mára bekerült a leghíresebb színészek közé.

Az ő karrierjeik nem feltétlenül találkoznak az egyetem elvégzése után, ezért néha meglepő lehet, hogy ők hárman hosszú éveket töltöttek együtt színészhallgatóként. Az alábbi kvízben mindig két színészt mutatunk egyszerre, és négy lehetőség közül kell kiválasztani melléjük azt a harmadikat, aki velük egyszerre, egy osztályban végezte el a színművészetit.

A játék időre megy, ez egy kis nehezítés, de könnyebben fog menni a dolog, ha belegondol, hogy az egy osztályban végzett színészek többé-kevésbé egykorúak, szóval az életkor alapján a legegyszerűbb megsaccolni, ki kivel járhatott egy osztályba. Plusz: a felsorolt válaszlehetőségek olyan személyeket is tartalmaznak, akik nem végezték el a Színművészeti Egyetemet, szóval ha őket ki tudja zárni, rögtön könnyebb eltalálni a megfejtést. És még valami: a borítóképen látható három színész, Liptai Claudia, Fenyő Iván és Ónodi Eszter nem egy osztályba járt, de ők is szerepelnek a kvízben.

Mutatunk két híres színészt, tippeljen, ki az a harmadik, aki szintén velük járt egy osztályba a Színművészeti Egyetemen!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »