A színész-humorista neve onnan lehet ismerős a Vevlet olvasóinak, hogy 2017 szeptemberében a fél világ azt hitte, hogy Mihalik Enikő az ő felesége. Illetve volt egy igen vicces és furcsa Photoshop-háború közte, mármint Kevin Hart és Dwayne Johnson között. (Ők a 2016-os Központi hírszerzés - eredeti címén Central Intelligence - játszottak együtt, aminek a sajtós turnéja is külön poén, mivel végig egymást szívatják. Az egyik, talán legjobb ilyen filmet promózó interjú az volt, amikor egymást utánozták. És ezt folytatták a Jumanji esetében is.) Legutóbb viszont azzal került be hírekbe, hogy ő vezeti a 2019-es Oscar-gálát. Ezt követően előkerült pár twitteren kirakott üzenete a múltból, aminek következtében inkább visszamondta a filmes díjátadó levezénylését.

Egyszer már bocsánatot kért a múltban tett kijelentései miatt. Azt is megjegyezte, hogy az, amit akkor gondolt (és írt ki a netre) az már nem egyezik azzal, amit most mondana. Anno azt mondta egy stand up fellépésekor, hogy az egyik legnagyobb félelme az, hogy a fia felnő és meleg lesz. Illetve azt is kiírta, hogy

ha meglátnám, hogy a kisfiam hazajön és a húga babaházával kezd el játszani, akkor széttörném a fején, majd a tőlem megszokott vékony hangon kiabálnám, hogy Hagy abba, ez buzis!

Ezek voltak azok a megnyilatkozások, amik sértők voltak az LMBTQ közösségre. Kevin Hart egyszer már bocsánatot kért, de most, Ellen DeGeneres műsorában ismét megtette.

Még egyszer, Kevin Hart bocsánatot kér, amiért a múltban tett kijelentéseivel megbántotta az LMBTQ közösség tagjait. Sajnálom

- mondta.

Mindez azért is fontos és érdekes, mert az Oscar-Gála műsorvezetését visszadobó Hart helyére nem találtak mást. Eddig nem jelentették be nyilvánosan. Voltak pletykák, hogy kik lehetnek a lehetséges befutók, de hivatalos megerősítés nem érkezett. Így nem elképzelhetetlen, hogy a korábban a túlzott fehérsége miatt kritizált (#OscarSoWhite) díjátadó inkább kitart Hart mellett, aki (akár önként, akár az akadémia kérésére) többszöri bocsánatkérés során elfogadtatja az LMBTQ közösséggel, hogy megváltozott, jobb ember lett az erősen homofób üzenetei óta. 

(TMZ)