Ebben a januári hóesésben is van valami szép, sőt, Magyarországon ez a normális, de azért a csípős, dermesztő -6 fokban azért néha megkívánhatja az ember a forró napsütést, a homokos tengerparton való döglődést, nem?

Aki ilyen wannabe fakírként szereti magát kínozni, az nyugodtan megnézheti Nina Agdal (Leonardo DiCaprio egyik volt barátnője) modell képeit, amik Turks- és Caicos-szigeteken készültek. Végre egy celeb, aki nem valami ismert, gazdagok által kedvelt helyre jár, hanem valami tényleg elérhetetlennek tűnő, még nevében is menő sziget(ek)re.

Felt skinny, might get fat later

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

 A Turks- és Caicos-szigetek Kubától nem messze található. 30 nagyobb korallszigetből és számtalan apró szirtből áll. Ebből a 30 nagyobb szigetből mindössze csak 6 lakott. A legmagasabb pont a 49 m-es Blue Hills. És ugyan elég közel van még hozzá a Dominikai Köztársaság, sőt, Florida és Venezuela, de ettől függetlenül Nagy-Britannia tengerentúli területe.

Currently laying on a heating pad from arching my back. Ur welcome.

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

 2013-as adatok szerint itt 33 ezer ember él összesen. Durván annyian élnek a Turks- és Caicos-szigeteken, mint Salgótarjánon, csak négyszer akkora helyen. A trópusi szigeteken 1 négyzetkilométerre jut 45 ember. Elég szellősnek mondható. Talán ezért is engedheti meg magának Nina Agdal, hogy ilyen lazán monokinizhessen. 

Didn’t see ya there

Nina Agdal (@ninaagdal) által megosztott bejegyzés,

A Turks- és Caicos-szigetek exportál langusztát, kagylót, szivacsot, illetve sólepárlás során keletkező termékeket, de legnagyobb vonzereje az off-shore banki szolgáltatás.