Lehet, hogy van 10 semennyire sem sokkoló tény, amit már eddig is tudott a sztárfocistáról, de ez az egy most új lehet még önnek is. Korábban már volt hír arról, hogy Cristiano Ronaldót azzal vádolta meg egy Kathryn Mayorgan nevezetű nő, hogy a focista megerőszakolta őt. Ronaldo tagadta a vádakat, és az ügy felszínre kerülése óta (2018 szeptember) nem is történt nagyon semmi.

Most a focista egyik volt barátnője, a modell és korábbi valóságshow-szereplő Jasmine Lennard írta ki a twitterre, hogy Cristiano Ronaldo egy hazug pszichopata.

Azt mondta nekem, hogy ha randizni merek valaki mással, akkor elraboltat, majd a testemet feldaraboltatja, zsákokba rakatja azokat és a folyóba dobatja. Ezt bizonyítani is tudom, hogy ezt mondta. Ez egy pszichopata!

A nő állítja, hogy száznál is több felvétellel tudja bizonyítani állításait. Hogy miért most jött elő ezzel? Mert nem akarja, hogy a nemi erőszak vádját büntetés nélkül megússza. A Las Vegas-i Rendőrség még nem emelt vádat a focista ellen.

Cristiano Ronaldo tagadja, hogy Jasmine Lennard állításai igazak lennének.

Összefoglalva a nemi erőszakról szóló ügy eddigi fejleméyneit:

2009-ben volt szexuális kapcsolat Ronaldo és az őt vádló Kathryn Mayorga között, a Juventus csatára azonban állítja, a nő is beleegyezett az aktusba. A nő az ügyet követően rögtön beperelte a világsztárt, de végül peren kívül megállapodtak, Ronaldo akkor állítólag 375 ezer dollárt fizetett ki a Mayorga hallgatásáért.

A Der Spiegel szerint a nő ügyvédje ugyanakkor most megtámadta az akkori megállapodás érvényességét egy nevadai bíróságon, a 34 éves nő ugyanis azt állítja, a világsztár megerőszakolta őt.

Ronaldo nem állt bele a médiacirkuszba. Írásban és videóban is kiadott egy nyilatkozatot, melyben a következők szerepeltek.

Határozottan elutasítom a vádakat, az erőszak egy borzasztó bűn, ami szembe megy mindennel ami vagyok, és amiben hiszek. Mielőbb szeretném tisztázni a nevemet, de ezzel együtt nem vagyok hajlandó gerjeszteni a tüzet, amit olyan emberek gyújtottak, akik az én káromra akarnak előrejutni.

(TMZ