Ezen a frissítő -2 fokos reggelen nincs is jobb, mint égetően forró sztorikat olvasni. Kezdjük is a sort a Bors híreivel.

Ugyan az ismert realityben is szinte állandó téma volt, hogy Csősz Bogi miért nem akar anya lenni, de most megint ez a téma. A műsorban azt mondta, hogy

  • nem akar,
  • különben sem kell mindenkinek szülnie,
  • ez az ő döntése,
  • most a karrierje fontosabb,
  • stb.

A Peller Mariann műsorában viszont most azt mondta, hogy igazából nem is rajta, hanem a férjén, a török milliárdoson áll a dolog. Csősz Bogi elárulta, hogy gyakran nézi férjét, amikor az gyerekek közelében van, de nem látja a szemében, hogy előtörtek volna belőle az apai ösztönök. Burak Taluról az Index ebben a cikkben ír részletesen, mint a török csúcsoligarcha üzlettársáról, az illiberális török berendezkedés egyik fontos szereplőjéről.

Csősz Bogi még azt is elmondta, hogy neki amúgy a gyerek is egy terv. "Azt létre kell hozni, meg kell tervezni. Csodálatos dolog lesz, ha mindent kitalálok és kialakulok rá. Egy nőnek fel kell készülni testileg és lelkileg is" - így nyilatkozott. (Bors)

És akkor valami teljesen más:

Dér Heni elárulta, hogy mi köze van a bérgyilkoshoz, aki szombaton megölt egy férfit Belgrádban.

Semmi, csak névrokonok a körözés alatt álló Dér Csabával. Illetve mind a ketten a szerbiai Csantavéren születtek. Ennyi. (Bors)

Gregor Bernadaett arról beszélt, hogy édesanyja 40 évig alkoholista volt.

"Anyukám közel negyven éven át ivott, mégsem úgy emlékszem rá, mint egy bántalmazóra, számomra ő egy három- diplomás, gyönyörű nő, aki feláldozta az életét a gyermekeinek, aki mindig mindenkinek segített. Mire kiskamaszként rájöttem, hogy mindeközben belül a démonjaival küzd, talán már késő volt. Nem tudom" - mondta a színésznő.  Azt is elárulta, hogy anyja egyszer tette le a poharat, amikor unokája, BEnce megszületett. Elmondása szerint sokat segített, és abban az öt hónapban egyáltalán nem ivott. (Bors)