Minden bizonnyal emlékeznek A Nagy Ő című műsorra. Tudják, ez az a párkereső reality, amiben Noszály Sándor teniszező rózsaceremóniákon választotta ki, hogy ki lesz számára az igazi, még anno 2003-ban. Aztán jött a fordított verzió, amiben a Való Világból ismert Molnár Anikó volt A Nagy Ő. Ha nagyon akarjuk, akkor még ide tudjuk sorolni Alekosz és Delhusa Gjon feleségkereső műsorát is, de ami a lényeg, hogy itthon nem lett annyira sikeres a formátum, mint Amerikában, ahol a napokban indult el a 23. évad a The Bachelorból, vagyis A Nagy Ő-ből.

A legújabb széria főszereplője egy amerikaifutball-játékos, az Oakland Raiders támadósorának 87-es számú mezét viselő Colton Underwood. A srác 26 éves, kisportolt testű, jóképű, stb. 

Érte küzd 30 nő. A Nagy Ő potenciális igaz szerelme lehet akár Syney, aki egy 27 éves NBA táncos; lehet Jane, a 26 éves szociális munkás; esetleg a 28 éves Erin, akinek a nevéhez csak annyi van írva, hogy Hamupipőke; akár Heatherben is megtalálhatja élete párját, a lányban, aki 22 évesen még soha sem csókolózott; de dönthet Hannah B. mellett is, aki Miss Alabama 2018-ként is ismert; esetleg Hannah G. is lehet az igazi, aki meg kontent kreátorként tevékenykedik; de a 29 éves állatmentő Alex B.-be is beleszerethet. Az már az előzetesből kiderült, hogy Colton Underwood rengeteget fog smárolni a jelöltekkel.

Ami még érdekesebbé teszi a sztorit, hogy most egy olyan fickó A Nagy Ő, aki 26 éves kora, jóképűsége, kisportolt teste, és más egyéb külső adottságainak ellenére még mindig szűz. Ezt pedig nem győzték eléggé kihangsúlyozni a műsorban. Normál esetben ez úgy néz ki, hogy kiderül a csávóról, hogy még nem szexelt senkivel, ezt kibeszélik, mindenki elmondja a véleményét, kiderül, hogy miért nem, megdöbbennek, majd minden megy a maga rendje és módja szerint. Itt viszont ezen rugóztak, illetve egyes lányok már a srác szüzességének elvételével akarták első nap megnyerni a játékot. Persze csak finoman utaltak rá, hogy ők készek lefeküdni vele. VELE:

Staycation

Colton S. Underwood (@coltonunderwood) által megosztott bejegyzés,

 Oké, hogy 2019-ben érdekes téma, hogy egy 26 éves férfi, egy amerikaifutball-játékos még szűz. A Velvet egyik női olvasója is megosztotta, hogy milyen 30 évesen szűznek lenni. Leveléből kiderült, hogy ő például mindig olyan pasikba futott bele, akik csak egyéjszakás kalandra vágytak, nem igazi, egészséges párkapcsolatot. Ebből is látszik, hogy talán Colton sem arra vár, hogy valakit megdönthessen, így a szexet ilyen nyíltan használó játékosok nem biztos, hogy jó taktikát választottak.

Ön mit gondol erről?