#10yearchallenge

néven egy elég szórakoztató hullám indult be nemrég az Instagramon. A dolog nevét tízéves kihívásnak is lehetne fordítani, de persze kihívás nem igazán van a dologban, annyi az ötlet, hogy akinek van kedve, az posztol magáról egy 10 évvel ezelőtti, azaz 2009-es fotót, mellétéve egy friss képet, hogy még plasztikusabb legyen, hogy mennyit változik az ember egy évtized alatt. Nézzük, hogy a hazai és külföldi hírességek közül kik posztoltak magukról tíz éves és idei képet az új év első heteiben!

Király Viktor

például abban a tekintetben változott meg a leginkább, hogy 2009-ben nem volt szakálla, most meg de.

Ábel Anita

azt írta a saját képpárjához, hogy „én vagyok, és mégis más”.

Debreczeni Zita

férjével, Gianni Annonival közös képeket posztolt azzal, hogy 2008-ban nem gondolták volna, hogy 10 év múlva férj és feleség lesznek.

Tolvai Reni

esetében valamiért azon lepődtünk meg a legjobban, hogy szinte tökugyanolyan a hajszíne most, mint 10 éve.

 Tóth Gabi

sajnos Tolvai Renihez hasonlóan két olyan képet választott, amiken mintha utólag retusáltak volna valamennyit. Mindenesetre a hajszín nála szintén stimmel. Testvére, Tóth Vera a fogyására hívta fel a figyelmet egy hasonló képkombóval, azt mondja, az első fotón 50 kilóval nehezebb, mint a másikon. Klikkeljen ide Tóth Vera képéért!

 Madonna

valamiért még nem kezdte meg az új évet, ő tavalyi képet hasonlít itt össze egy 2008-assal. Mint emlékezetes, Madonna fénykorában párhavonta teljesen átalakította önmagát, és ezzel kiérdemelte a Queen of Reinvention (azaz kb. önmagunk újrafeltalálásának királynője) becenevet. Az alábbi képpár jól illusztrálja, hogy a popkirálynő az utóbbi 10 évben viszont sajnos nem sok újdonságot talált fel.

Luke Evans

a Szépség és a szörnyeteg című film élőszereplős verziójából a legismertebb, ő a következő kombót posztolta.

 Jessica Biel

személyében mutatunk végre valakit, akinek tök más volt a hajszíne 10 évvel ezelőtt, mint most.

Kevin Hart

azt mondja, hogy ő ettől a 10yearchallenge-től jött rá, hogy öregemberarca van. Az mindenesetre biztos, hogy az ember leginkább csak a képek sorrendjéből gyanítja, hogy melyik kép a 2009-es és melyik a 2019-es.

Nicki Minaj

tök másmilyen szerelésben és frizurával nyomult még 2009-ben, viszont figyelemre méltó, hogy a stílusa ettől még pontosan ugyanaz volt egy évtizeddel ezelőtt, mint most.

Reese Witherspoon

felett kb. nyomtalanul szállt el ez a 10 év.

Adam Lambert

pedig szintén egy 2008-as és egy 2018-as képet mutat. Az utóbbi időben a Queennel turnézó énekes mellesleg 2008-ban még pont nem volt híres, a 2009-es American Idollal vált azzá.

És mindenkit, aki legörgetett a cikk legaljára, megajándékozunk ezzel a linkkel. Klikkeljen ide, és meglátja, hogyan nézett ki Tatár Csilla 10 évvel ezelőtt, hosszú hajjal!

FRISSÍTÉS!

A cikk megjelenése után Liptai Claudia is beszállt a játékba, klikkeljen ide, ha kíváncsi a posztjára!