Azt talán mindenki tudja, hisz alaposan megmutatták az egész világnak, hogy a kanadai popsztár és a modell mennyire szeretik egymást. Az sem titok, hogy Hailey Baldwin már nagyon szeretne gyereket a férjétől, Justin Biebertől. Egy darabig nem lehetett egészen biztosan tudni, hogy amúgy tényleg összeházasodtak-e. Nevüket elhallgató, a két sztárhoz igen közeli viszonyban lévő barátok/informátorok persze lesúgták, hogy megvolt a hivatalos szertartás. Ez végül akkor vált biztossá, amikor Hailey Baldwin megváltoztatta a nevét, így Hailey Bieber lett az Instagramon.

Ahogy azt sejteni lehetett: lesz egy igazi celebparádés lagzi is. Erről az elvileg végtelenül titkos eseményről derült ki pár infó.

Lakodalom van a mi utcánkban

Az értesülések szerint Los Angelesben lesz a nagy buli. Fontos megjegyezni, hogy eredetileg nem így tervezték. Úgy volt, hogy az Amerikai Egyesült Államok keleti partján lesznek összecsődítve a barátok és a rokonok, hogy ünnepélyes keretek között is egyenek és igyanak egy jót az ifjú házaspár egészségére.

Férjhez megy a falu legszebb lánya

Hogy miért változtattak eredeti tervükön, miért költöztették a lagzit a nyugati partra? A válasz a nemes egyszerűsége miatt tűnik teljesen logikusnak és hihetőnek. Azért lesz Los Angelesben a második esküvő, mert ott nem olyan szar az idő. Pedig praktikusabb lett volna valahova a keleti oldalra szervezni a menyegzőt, mivel Bieber családja ott él. Mivel biztos, hogy a pénz nem számít a nagy napon, fontos, hogy minden tökéletes legyen, így ha a rokonok utaztatása és elszállásolása meg is dobja a büdzsét, akkor is megéri, hogy legalább a szép, napsütéses idő miatt nem kell aggódniuk.

Hivatalos vagyok oda én is

A nagy nap a március 1-jei hétvégén lesz. Ez nem egy random kiválasztott időpont, hanem Justin Bieber 25. születésnapja is egyben. Az, hogy összeköti a születésnapját a házasságkötésével, lehet, hogy furcsán hathat, de Bieber még korábban kijelentette, hogy 25 éves korára már férj akar lenni. Persze hivatalosan már most is az, a polgári esküvő már megvolt, de mivel a popsztár szorgalmas templomba járó, hithű ember, ezért nyilván az Isten színe előtt kimondott igenek számítanak neki igazán. Pont most lesz 25 éves, úgyhogy ez így kapóra is jöhet neki.

  de nem mennék el, ha százszor üzennék is.

  Állítólag Kylie Jenner és Travis Scott már kapott egy Save The Date emailt, hogy előre beírhassák a naptárba és szabaddá tehessék magukat a Bieber Weddingre.

(TMZ)