Gáspár Győző pánikbetegségéről a nyáron hallottunk utoljára. A 45 éves előadóművész-médiaszemélyiség most Baukó Évával együtt ment el egy interjúra a Blikkbe, ahol újra szóba került a téma. Gáspár Győző azt mondja, nyolc éve küzd a pánikbetegséggel, de műsorvezetőtársának köszönheti, hogy végre elindult a gyógyulás útján.

Évának köszönhetem, hogy elkezdtem kigyógyulni a pánikbetegségemből. Ha ő nincs, minden rosszabb lenne. Ajánlotta nekem a korábbi orvosát, aki segített megtenni az első, nagy lépéseket

– többek között ezt nyilatkozta a Romantic frontembere, akit sokan Győzike néven ismernek. Baukó Éva ehhez hozzáteszi, hogy maga is pánikbetegséggel küzdött, de már hat éve tünetmentes. Gáspár Győző a Blikken kívül az RTL-ben is volt tegnap, de itt az újraegyesült Romantickal. Van új videóklipjük Vágyom rád címmel, ezt is meg lehet nézni az RTL-nél itt.

További hírek a még szebb péntekért:

  • Steiner Kristóf a Blikknek arról nyilatkozott, hogy azt tervezik a párjával, hogy Ciprusra költöznek.
  • Gianni Annoni azt mondta az RTL Klubon a Reggeliben, hogy az olaszos életérzéstől felesége, Debreczeni Zita felszedett pár kilót. Vagyis valószínűleg nem annyira az életérzéstől, hanem inkább az étrendtől.
  • Curtis, a rapper bement az elvonóra, amint arról talán ön is hallott már. Erről Curtis menyasszonya a következőket mondta a Blikknek: „nem ájulok el attól, hogy bement. Majd ha kijön és tartósan jól lesz, akkor tudok igazán örülni”.
  • Kállay-Saunders András másfél éve attól szenved, hogy folyton be van dugulva és/vagy gyulladva az orra és az arcürege. Most kórházból posztolt az Instagramra, mert megműtik emiatt a probléma miatt, ami az éneklésben is zavarta már.
  • Szintén Instagram: Kelemen Anna szembeszáll a testszőrzetnövesztős Januhairy-mozgalommal. Arról tett ki egy képet, ahogy a fanszőrzetét távolítják el.

És ezt még azzal tudjuk fokozni, hogy ByeAlex és együttese új dalt jelentetett meg tegnap délután a Youtube-on, és a klipet ma reggel nyolcig már több, mint 130 ezren nézték meg. Az a címe, hogy Anya.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Győző Baukó Évának köszönheti, hogy elkezdett kigyógyulni a pánikbetegségből

A ma reggeli hírösszefoglalóban még: Kelemen Anna intimszőrtelenít, Steiner Kristóf költözik, Kállay-Saunders András arcüregét megműtik, Curtis barátnője pedig nincs elájulva.

5 · Jan 18, 2019 08:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments