pintertiborilyesjenifer

Pintér Tibor először vitte kamerák elé új szerelmét

2019.01.18. 11:54

Pár napja volt meg az első hivatalos bejelentés arról, hogy Pintér Tibor tényleg összejött a Zámbó Jimmyről általa írt musical női főszereplőjével, Ilyés Jeniferrel. A Nemzeti Lovas Színház celebként is funkcionáló igazgatója ma pedig elvitte az első közös tévés szereplésre új szerelmét. Az esemény helyszíne a Mokka stúdiója volt, íme a teljes interjú, alább a kedvenc idézeteinket olvashatja belőle.

Pintér Tibor többek között ezeket mondja a videón:

  • Végre úgy érzem, hogy révbe értem.
  • Azért nagyon könnyű a Jenivel, mert nagyon régóta ismerjük egymást.”
  • Valószínűleg már a Jimmy musicalt is azért úgy írtam meg és azért a Jenire gondoltam, mert tudtam, hogy ide egy olyan nő kell, aki rám hat. Aki hat rám, mint énekesnő és színésznő, és hat, mint szépség.”

Ilyés Jenifer többek között ezeket mondja a videón:

  • 9 éve a Tenyánál játszom, és a legutóbbi produkció kapcsán, az utolsó előadások egyikén éreztük azt, hogy ez talán több, mint...
  • Szerettük egymást, mint embert mindig is, de úgy nem néztünk egymásra. [Pintér Tiborhoz:] Meg mindig volt neked is párkapcsolatod, és nekem is.”
  • Viszonylag sok idő kellett nekem ahhoz, hogy ez átforduljon bennem, és ne az igazgatót és a barátomat lássam benne.”

Pintér Tibor arról is sokat beszél az interjúban, hogy más emberek is át szoktak élni párváltást, de neki mint hírességnek emiatt több kritikát kell elviselnie. Azt mondja, nincs abban semmi különös, hogy két színész munka közben jön össze, hiszen ez történt például Brad Pittel és Angelina Jolie-val is a Mr. & Mrs. Smith forgatásán – erre a mondatra azért figyeltünk fel, mert amikor Pintér Tibor a Velvetnek nyilatkozott a 2018-as évéről, akkor is szóba került Brad Pitt. Bár Brangelináék már nincsenek együtt, Pintér Tibor úgy érzi, hogy ő most tényleg megtalálta a párját, és hogy sok-sok év múlva is együtt lesznek Ilyés Jeniferrel. De egyelőre még nagyon a kapcsolat kezdetén vannak annak ellenére, hogy régóta ismerik egymást, még nem is költöztek össze.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Tibor először vitte kamerák elé új szerelmét

Ilyés Jenifer a Mokkában szerepelt először kamerák előtt főnöke és barátja oldalán, aki 9 év ismeretség után most már a szerelme is. Íme a legjobb mondatok az interjúból!

63 · Jan 18, 2019 11:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments