Amint azt ön is biztosan hallotta már, ma elhunyt Andy Vajna. Ebben a posztban azt foglaljuk össze, hogy hogyan reagáltak a hazai hírességek erre a hírre a közösségi médiában.

A legtöbben bizonyára Vajna Tímea reakciójára kíváncsiak, az ő Instagramján azonban ennek az összefoglalónak a megjelenéséig nem jelent meg semmi új, sőt, korábbi posztok alól is eltűntek a kommentek, megszűnt a hozzászólási lehetőség. Vajna Tímea hivatalos Facebookja jelenleg kommentelhető, de a korábbi, állatvédelmi témájú posztok alatt most gyülekező hozzászólásokat elnézve csak remélni lehet, hogy ott is hamarosan ott is letiltják a kommentelést.

Dobó Kata egy fekete négyzetet posztolt az Instagramra ma délután. A poszt semmilyen más képet vagy szöveget nem tartalmaz, csak három fekete szívet. Itt tekintheti meg.

D. Tóth Kriszta lassan egy éve posztolt haikukat minden nap, a mait természetesen Andy Vajnának szentelte.

 Kulcsár Edina a Vajna házaspárral közös fotót posztolt fekete fehérben.

View this post on Instagram

Isten nyugosztaljon Andy🙌💙

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

Hajdú Péter azt írja szintén az Instagramon, hogy nem voltak ugyan barátok Andy Vajnával, de tisztelte a producert. Egyetlen emléke tőle egy levél, ennek a képet osztotta meg ma délután. Sarka Kata Kulcsár Edináéhoz hasonló fényképpel gyászol, íme.

View this post on Instagram

🙏🏼😞

A post shared by Kata Sarka (@katasarka) on

Mi egy összeállítást készítettünk az Andy Vajna produceri munkájával készült 15 legjobb filmből, ha még nem nézte volna meg, itt végiglapozhatja!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Régi közös fotókkal búcsúznak a hírességek Andy Vajnától

Dobó Kata azonban egy üres, fekete négyzetet posztolt fekete szívekkel. Így reagáltak Andy Vajna halálának hírére a hazai hírességek.

7 · Jan 20, 2019 05:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments