Kiss Ramóna: folyton azt nézem, lélegzik-e a kisfiam

2019.01.24. 10:45

Kiss Ramóna kisfia január 20-án születetett meg, amiről ugyan említést tettek a lapok, a részletekre a mai napig várni kellett. A színésznő most a HOT! magazinnak nyilatkozott arról, ő és párja, Lékai Máté kézilabdázó miként tapasztalta meg életük egyik legmeghatározóbb pillanatát. 

 

A jóslófájások már előző nap, szombaton megkezdődtek, a színésznőnek azonban még így is volt ideje végignézni, hogy vőlegénye elég jól játszik-e a herningi világbajnokságon, és csak utána vonult be a kórházba. Mivel Ramóna egész éjszaka vajúdott, a friss apuka időben beért a kórházba, így nem maradt le Noé születéséről. 

IMG 5062

Amikor rátették Rami mellére, majd odaadták nekem, mindketten sírtunk, mint egy gyerek. Ez volt életem legszebb pillanata, köszönöm, hogy Ramóna megvárt. Már most igazi szerelem van a kisfiam és közöttem

- nyilatkozta a magazinnak Lékai Máté, Kiss Ramóna pedig hozzátette: 

Szerencsére Noéval minden rendben van, tejem is van, szépen eszik, de nagyon aggódós anyuka vagyok. Folyton azt nézem, lélegzik-e a kisfiam, aztán, hogy jól fekszik-e. Az elején sokat sírt, nehezen tudtam elaltatni, az első napon éjféltől hajnal fél hatig nem aludt egy szemet sem, de nem baj, hatalmas csoda az, amit most átélek.

Kiss Ramóna a terhessége harmadik trimeszterében már elég nehezen tudott lehajolni (ahogy a kismamák általában), és már akkor tudta, hogy a sok, különböző tanács ellenére szeretné, ha Máté mellette lenne a nagy pillanatban. Akkor még a kádban szülés gondolata is felmerült benne, de arról most nem beszélt, hogy végül bevállalta-e. Az biztos, hogy természetes szülést szeretett volna, ami végül meg is valósult.