Reggeli lapszemlénk nem kisebb gyöngyszemet tartalmaz, mint a szellemekről beszélgető villalakók okfejtése. Kezdjük is rögtön ezzel!

Már mindenki aludni készült a VV9 villájában, amikor valamilyen oknál fogva elkezdtek beszélgetni a szellemekről. Reni kezdte, hogy ő nem véletlenül takarja le otthon a tükröket. Adri már ezen a ponton elkezdett kicsit feszengeni, mivel ő nem bírja az ilyet. Hogy miért? Mert az édesanyját lehúzta egy szellem az ágyról, miközben aludt. Erre kérdezett vissza Hunor, hogy akkor azért van az, hogy amikor a hátán alszik, nyomást érez a mellkasán, mintha szellemek táncolnának rajta? Igen, ez létezik, így válaszolt röviden Reni. 

VV Hunor itt mesélte el, hogy egyszer neki volt egy olyan élménye, hogy álmodott, de nyitva volt a szeme, tudta, hogy álmodik, mert az pörgött tovább a fejében, de közben meg nem kapott levegőt. Adri itt mondta, hogy ez azért volt, mert egy pillanatra sikerült kilépnie a testéből. Ezt Reni is megerősítette, hogy Hunor valószínűleg olyan síkra léphetett, hogy még a lelke is kiszállt belőle egy pillanatra.

A teljes videót itt lehet megtekinteni:

További érdekességek:

  • Pogány Juditról az terjed a neten, hogy nagyon beteg. A színésznő cáfolta a híresztelést. (Bors)
  • Szabó Győző nem biztos, hogy felesége mellett lesz második gyermekük születésekor... mert lehet, hogy pont előadása lesz. "Az előadás pedig nem maradhat el, mert gyermekem születik" - mondta a színész. (Blikk)
  • Nagy Ervin lehúzta a vécén Czutor Zoli főztjét. Ez egy közös nyaralás során történt, amikor a zenész véletlenül elsózta a rizottót. Próbálta volna tejjel, tejszínnel feljavítani az ételt, de mire visszaért, addigra NAgy Ervin már lehúzta a wc-n az egészet. Pedig nagyon éhes volt. (Bors)