A Modern családból ismert Ariel Winter külseje szinte mindig téma. A színésznő ugyanis azóta, hogy 17 évesen mellkisebbítésen esett át, szinte minden vörös szőnyeges eseményre valamilyen mélyen kivágott és felsliccelt ruhadarabban jelenik meg, ami a vonalaira tereli a figyelmet. Így pedig igazán feltűnő, hogy ezek a bizonyos kerek vonalak az elmúlt időben kicsit megváltoztak, kisebbek lettek, hiszen a színésznő sokat fogyott.

Tavaly márciusban így nézett ki:

Mostanában pedig így fest:

Persze ennél több se kell a trolloknak, ahhoz hogy a neten jól elkezdjék alázni Wintert a fogyás miatt. A kritikaáradat a hétvégén indult, mikor a színésznő posztolt magáról néhány képet a saját, 21. születésnapja alkalmából, amiken még a fenti képnél is jobban látszik, hogy milyen vékony. (A kép szélén lévő nyilakkal tud lapozni a fotók között.)

Nos, a posztolás után azonnal megindult beszólogatás és érkeztek az olyan kommentek, hogy:

  • „miért fogytál le? teljesen jól néztél ki korábban!”
  • Hova tűnt a feneked?!”
  • „Nyilván ő is csak meg akar felelni a hollywoodi sztenderdeknek, nem is kell ezen meglepődni.

A születésnapos színésznő elég sokáig szó nélkül tűrte a dolgot, de végül egy passzív-agresszív megjegyzés annyira felháborította, hogy szükségét érezte annak, hogy reagáljon. A posztoló ugyanis a többiekhez hasonlóan először arról írt, hogy Winter jobban nézett ki a fogyás előtt, majd megvádolta a színésznőt azzal, hogy az új alakját plasztikai műtétnek köszönheti.

Ezt pedig azzal tetézte, hogy leírta, reméli azzal hogy kimondta ezeket, segíteni fog más lányoknak abban, hogy elfogadják magukat olyannak amilyenek.

Nos, ez volt az, ami már Winternek is sok volt és úgy érezte erre már kénytelen válaszolni.

Nagyon rendes tőled, hogy segíteni szeretnél a lányoknak abban, hogy megszeressék magukat, de közben észreveszed, hogy valakit (engem) pedig megalázol? Egyébként nem volt műtétem, de remélem érzed, hogy az sem különösebben támogató hozzáállás, ha rögtön ezt feltételezed a lányokról a külsejük alapján.

- írta a színésznő, akiről egyébként tudvalevő, hogy rendszeresen jár sportolni (néha béna inkognitóban), aminek elég nagy szerepe lehet abban, hogy az alakja most kicsit más mint korábban.

Hasonló fogyás-alázásban egyébként nemrég az ismert plus-size modellnek, Ashley Grahamnak is része volt, azt követően, hogy egy eseményen a megszokottnál karcsúbban jelent meg, ráadásul egy trükkös ruhában. 

Palvin Barbara viszont kiváló példa arra, hogy azzal sem jár jól az ember, ha modellként az alakja közelít az átlagos lányokéhoz, őt ugyanis gyakran azzal alázzák, hogy túl nagydarab ahhoz, hogy manöken legyen. 

Forrás: Women's Health