VV Zsuzsu VV Renit hívta ki párbajozni a szerda esti Való Világ Powered By Big Brother összefoglalója után. A döntése várható volt, elvégre a két lány viszonya nem nevezhető éppen felhőtlennek mostanában, bár Greg és Reni szemlátomást az utolsó percig is abban bíztak, hogy Zsuzsu mégis tartja majd magát a hónapokkal ezelőtt megbeszéltekhez, és teljesen indokolatlanul kettejük érdekei mentén Rolandot hívja majd párbajozni. 

Zsuzsu azonban igen érzékeny lelkű lány (ami miatt többször támadták már a játékosok, bár ezzel az erővel azért is beleállhatnának, mert barna haja van), ezért a show eleje óta tartja magát a kijelentéséhez, miszerint szívből játszik, és nem hajlandó taktikázni. Ennek tükrében logikus volt, hogy azt a személyt választja, aki többször is beletaposott a lelkébe: ez az illető pedig VV Reni, aki még a kihívás után is épp úgy reagált a történtekre, ahogy eddig megszokhattuk tőle. Bár kivételesen nem egy komplett állatkerthez hasonlította egykori barátnőjét (volt már kutya és féreg is), csak egyetlen állathoz: azt mondta, patkány dolognak tartja, hogy Zsuzsu őt választotta ellenfelének. 

Azt, hogy lepatkányoztam, nem sajnálom: rivalizált reggel, rivalizált este

- tette hozzá Zsuzsu beszéde után. Azt mondjuk eddig nem tudtuk, hogy a patkányok a rivalizálásról híresek, de hála VV Reninek ma is többek lettünk egy fontos információval.  A videó után az ön véleményére is kíváncsiak vagyunk. 

Ön kit vár vissza a villába?