Ha még nem sikerült felébrednie ezen a szürke péntek reggelen, akkor hadd segítsünk önnek ebben, a bulvárlapok híreiből összemazsolázott összefoglalónkkal!

Molnár Anikóval kezdjük, aki egy év alatt közel 30 kilót fogyott, az eredményről pedig posztolt néhány igencsak látványos fotót az Instagramra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#anitajusztusphotography

Molnár Anikó sminktetkó (@molnarsminktetovalas) által megosztott bejegyzés,

A nagy változás kapcsán a Bors meg is kereste az egykori valóságshow-szereplőt, aki a lapnak elmondta, egy injekciókúrának köszönheti, hogy most 105 kiló helyett 78-at nyom. Molnár elmesélte, hogy tavaly inzulinrezisztenciát állapítottak meg nála, így egyfelől diétázni kezdett, másfelől pedig egy orvos tanácsára vércukorszint-szabályzó készítménnyel kezdte el szúrni magát, ennek hatására indult be nála a nagy fogyás. 

Itt van még egy kép a megváltozott Molnár Anikóról, utána pedig már haladunk is tovább az egyéb hírekre, röviden.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm Anita!!!! ❤

Molnár Anikó sminktetkó (@molnarsminktetovalas) által megosztott bejegyzés,

  • Vitányi Juditot, a Tények Reggel műsorvezetőjét is inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, ami miatt életmódot kellett váltania. Az ő történetéről itt olvashat többet.
  • A Blikk közben örömmel jelenti, hogy mégsem szűnik meg a Sláger Fm, amit a lap hihetetlen fordulatnak nevez.
  • ÉNB Lali házibulijait pedig már nem bírják elviseli a vele egy házban lakók. Az ügyben maga a celebritás és a szomszédok is megszólaltak.
  • A végére pedig a Bors tesz fel egy nagy kérdést: vajon Cinthya Dictator és Jetlag Tomi összejöttek? Nos, erre egyelőre nincs válasz, hiszen mikor a lap megkereste a kérdésével a celebnőt, az se nem cáfolta, se nem erősítette meg a feltételezést.