Az amerikaifutball 53. szezonzáró döntőjéről itt a Velveten most Vanessa Hudgens frenetikus Instagram-posztjaival kezdjük a megemlékezést, mivel a 30 éves színész-énekesnő azzal tűnik ki a sporteseményt éltető kontentcúnamiból, hogy ő szemlátomást nincs túlságosan oda a meccsnézésért, még élőben sem.

Ez a hősnő ugyanis szépen végigülte élőben a közönség soraiban a stadionban azt a meccset, amitől korábban csak az USA lakossága vesztette el a józan ítélőképességét, és ami most viszont már az egész világ számára valamiért kötelező programmá kezd válni – és Vanessa Hudgens közben az Instagramra posztolgatott arról, hogy fogalma nincs, hogy mi történik, és hogy mennyire nem köti le, ami a pályán történik.

A 30 éves színész-énekesnő instagramsztorikat osztott meg több, mint harmincmillió követőjével, és a videókon a himnuszéneklést még szemlátomást élvezi, de aztán amikor maga a meccs megkezdődik, csak tekinget körbe maga körül, olyan magyarázó feliratok mögül, hogy

Nem tudom, mi történik.

vagy

Meghalok. Fogalmam nincs, hogy itt bárminek mi értelme van.

Aztán amikor az emberek önfeledt üdvrivalgásban törnek ki körülötte, Vanessa Hudgens a karjait széttárva és a fejét rázva felnevet.

Miért megy el valaki a Super Bowlra, ha egyáltalán nem érdekli az egész? – merül fel a jogos kérdés. Nos, Hudgens egy játék nyerteseit vitte el, akik az amerikai rákellenes társaság támogatói akciója során nyerték ezt a díjat, és Hudgens is csak azért ült be a meccsre, hogy ezt a szervezetet támogassa.