Január végén derült ki, hogy Tóth Vera hosszú idő után újra szerelmes, mostantól pedig már az sem titok, hogy kicsoda az énekesnő új pasija. A Bors vette észre, hogy egy spanyol gasztronómiai intézet friss fotóján együtt szerepel az énekesnő a férfivel, akinek így a kilétét végül felfedte a lapnak.

Tóth Vera új szerelmének Pauli Zoltán a neve, ami főleg akkor csenghet ismerősként, ha ön bennfentes magyar gasztro körökben, ugyan a férfi borászatoknak és éttermeknek a marketing szaktanácsadója.

Az énekesnő persze nem volt elájulva attól, hogy a bulvárújság kiszúrta őket a fotón, így bár a lapnak megerősítette, hogy valóban Paulival jár, azt is elmondta, hogy szeretne ő dönteni arról, hogy mit és milyen formában oszt meg a magánéletéről. 

A közös fótóját a pasijával itt megnézheti (természetesen a közvetlenül mellette álló férfiról van szó), de utána se menjen sehova, a kép alatt megtalálja a többi említésre érdemes bulvárhírt kedd reggelről!

  • A Blikk arról ír, hogy Andy Vajnának még nagy tervei voltak a halála előtt, többek között egy Nagy Feróról és a Beatricéről szóló filmen gondolkozott.
  • Szintén a Blikk információja, hogy Pásztor Annának a bíróságra kell mennie a zaklatója miatt, akitől még mindig retteg. Ez mondjuk érthető is annak fényében, hogy nyáron a férfi egy késsel felfegyverkezve ment az énekesnő koncertjére.
  • Bockhor Gábor pedig - akinek hamarosan megszűnik a munkahelye - megígérte, hogy ő és az Önindító nem tűnnek el hosszú időre. Bár semmi konkrétumot nem mond, ha mégis kíváncsi a rádiós szavaira, itt elolvashatja őket.
  • És nagyon reméljük, hogy mostanra már felébredt, hiszen rettentő kimerültnek fogja magát érezni, ha elolvassa, milyen borzasztó fárasztó Bereczki Zoltán egy napja.