A színésznő sajtósa hivatalosan is megerősítette: 

Jennifer Lawrence és Cooke Maroney eljegyezték egymást.

Az elmúlt 5 hónapban nem nagyon lehetett hallani a színésznő szerelmi életéről, mivel nagyon jól titkolja a nyilvánosság elől, illetve azért is, mert lényegében nem történt vele és barátjával semmi különös azon túl, hogy jól megvoltak. Igen, nagy volt a szerelem köztök augusztusban is, ami a jelek szerint még most is bőven kitart.

Ki az a Cooke Maroney, aki most Jennifer Lawrence vőlegénye lett? Maroney egy igen neves New York-i galéria, a Gladstone Gléria igazgatója. Ennél többet nem nagyon lehet róla tudni. Legfeljebb annyit, hogy miatta ilyen boldog Jennifer Lawrence.

A pár eljegyzéséről a napokban kezdtek el beszélni. A pletyka onnan indult, hogy a színésznő egy hatalmas gyűrűt viselt, amikor pasijával volt egy romantikus ebéden. Volt már rá példa, hogy iszonyatosan nagy gyémántot láttak Lawrence ujján, amikor több mint 20 évvel idősebb pasijával, a filmrendező Daren Arronofskyval járt. Akkor is elterjedt a pletyka, hogy talán megkérték a színésznő kezét, ám azt a híresztelést senki sem erősített meg hivatalosan. Míg most Jennifer Lawrence sajtósa reagált a Justjared.com megkeresésére, és el is árulta, hogy ügyfele már Maroney menyasszonya.

(Justjared)