Reggeli lapszemlénk egy rendhagyónak nevezhető hírrel indul. A címből kiderülhetett, hogy Andy Vajna halálával kapcsolatban sikerült megszólaltatni valakit. Nem is akárkit, hanem a producer özvegyéhez nagyon közel álló jósnőt, Baranyi Rozit. Elmondta, hogy

Vajna Tímeának minden eddiginél nagyobb szüksége van a támogatásra, mert még az első sokkból sem ocsúdott fel.

Rozi mér régebb óta ismeri Vajna Tímeát. 2004 környékén találkoztak először. A jósnő elmondása szerint kevesen ismerik annyira Vajna özvegyét, mint ő, mivel nagyon szoros lelki kapcsolat van köztük, és a nehéz időket is együtt vészelték át. Korábbi párkapcsolatára is kitér:

 Az egykori barátjával, Damu Rolanddal való botrányos viszonyát is végigasszisztáltam

- mondta Rozi, majd azt is hozzátette, hogy innen tudja, hogy Vajna Tímeának messze nem olyan rózsás az élete, mint ahogy azt sokan gondolják. 

Ami pedig férje elvesztését illeti, a jósnő a következőt jegyezte meg:

 Timi sziklaszilárdan viseli a történteket, de félek, nem sokáig. [...] Szerintem most még sokkos állapotban van, a rengeteg teendő lefoglalja, de amint megszűnnek körülötte az elrendezni valók, és tudatosul benne, hogy Andy nem jön haza többé, egyszerre minden fájdalom rá fog zúdulni. Most úgy látom, hogy még a múltba kapaszkodik, nem véletlenül nézegeti állandóan a közös képeiket és a férje fotóit. Képtelen elengedni őt, folyamatos harcot vív önmagával, a jelennel, és egyelőre még retteg a beláthatatlan jövőtől.

(Bors)