A Való Világ Powered By Big Brother idei szériájának játékosai a tegnap esti epizódban videóüzeneteket kaptak a szeretteikről, VV Greg azonban ennél is jobban járt, ugyanis csoportos döntés alapján találkozhatott valakivel, aki a legjobban hiányzott neki. Ez a személy pedig a pasija, bizonyos Renato volt, aki a nagy találkozás örömére egy plüss unikornist is hozott Gregnek. 

Az újralátás nagy egymásra borulással kezdődött, majd egy igen kellemetlen beszélgetéssel folytatódott, amikor kiderült, Renato a születésnapján egy olyan illetővel és olyan helyen ünnepelt, akivel és ahol nem lett volna szabad. Mivel a kérdéses személy miatt került válságba a kapcsolatuk annak idején, Greg a beköltözése előtt megígértette a szerelmével, hogy nem találkoznak többé, pláne nem „olyan” helyeken

Arra a kérdésre pedig, hogy Renato is erősebbnek érzi-e kettejük kapcsolatát, mint három hónappal ezelőtt, nem várt válasz érkezett. 

 És ha már itt tartunk, hadd kérdezzük meg: 

Ki nyerje ön szerint a Való Világ 9-et?

Most pedig menjünk tovább, és nézzünk körül, mi mindent ír még a magyar bulvársajtó, hadd művelődjünk! 

  • Gundel Takács Gáborról például kiderült, hogy egykor profi kézilabdázó akart lenni, de elmúlt. Ha érdekli, kiknek köszönheti, hogy olyan személy lett belőle, amilyennek ismerjük, a Blikk cikkére kell kattintania, amely a Bestet idézi.
  • Bochkor Gábornak töke tele van (sic!) attól, hogy mindig megszűnik a rádió, ahol épp dolgozik, ezért nem szívesen búcsúzkodott a tegnap éjfélkor megszüntetett Music FM-től sem. Sebestyén Balázsékat azért a biztonság kedvéért riogatta kicsit vicceskedve, hogyaszondja „azt hallottam, hogy a Rádió 1-nek is hamarosan vége lesz, úgyhogy idő kérdése, és mi hívunk majd titeket”. Ezután hozzátette, vannak tervei a jövőre nézve, amely tervekről a Bors cikkéből tájékozódhat.
  • Ambrus Attila alig várja, hogy megszülessen a lánya, mert már iszonyú felkészültnek érzi magát az apaságra. Bízunk benne, hogy a kislány sosem olvassa majd el a Blikk cikkét, amelyben az apjához hasonlítják, és rebellisnek nevezik őt, amiért a kiírt dátumnál később fog csak megszületni. 
  • A Bors hosszasan taglalja, hogy vajon megszűnik-e Ábel Anita és D. Tóth Kriszta műsora a Sprektum Home-on, és végül arra jutnak, hogy talán igen, talán nem. 
  • Majka az I/I Azurák Csabával című műsorban mondta el, hogy azért beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy Curtisnek drogproblémái vannak, hogy ne kelljen újabb esélyt adnia a barátjának. „Azok, akik kigyógyultak ebből a betegségből, és a szakemberek mind azt mondják, hogy helyesen cselekedtem, ez volt a legjobb döntés, mert csak így lehet” - nyugtatta meg a lelkiismeretét szintén nyilvánosan Majka. A teljes beszélgetést emitt tekintheti meg. (24.hu)
  • Visszatér a Barátok közt Vandáját éveken át alakító Kardos Eszter, ráadásul terhesen. Csak a karaktere az, viszont ez, azt mondja, tök jól jött neki, mert kb. egy éve született gyereke a valóságban is. (Blikk)