Év vége felé egészen részletesen fejtettük ki, miért nem érdekli már Koholák Alexandrát, hogy mit gondolnak róla az emberek, az pedig pláne nem, hogy elég szépnek találják-e. Nem árulunk zsákbamacskát, ha azt mondjuk, férje, Farkas Balázs és az általa vezetett Blasius és Agatha Spirituális Ta­nácsadó Központ áll a dolgok hátterében. Előbbi Koholák Alexandra 26 évvel idősebb férje, aki a szakmáját tekintve spirituális vezető, utóbbi pedig a központ, ahol ketten együtt tevékenykednek a szerencsétlen sorsú emberek érdekében (ilyen például maga Curtis is, de erről már írtunk).

Nos, Farkas Balázs annak idején érzékeltette Alexandrával, hogy szilikonmellei nem éppen egyeznek a központjuk és kapcsolatuk szellemiségével, ezért jobb lenne, ha megszabadulna tőlük. Az ex-éjjelnappalos maximálisan egyetértett a felvetéssel (nem tudni, hogy már be is tartotta, vagy csak tervezi), azaz elmondta, hogy míg 18 évesen úgy gondolta, szilikonra van szüksége ahhoz, hogy elégedett legyen magával, mára egészen másképp vélekedik a világról és önmagáról is.

Fiatalon mindent elkövettem azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Hánytattam magam, hogy vékony legyek, és a mellemet is megnagyobbíttattam. A külvilágnak éltem, a saját szépségem mások szemében igyekeztem felfedezni ahelyett, hogy azt belülről vizsgáltam volna.

Éppen a fentiek tükrében volt kifejezetten meglepő és ellentmondásos, amikor a látványos fogyásával kapcsolatban posztolt, és leírta, hogy az új életével a műszempillát, a műkörmöt és a póthajat is elhagyta, csak a tiszta lelkét hagyta meg. Ha azt a posztot már ellentmondásosnak tartottuk, akkor mégis mit tehetnénk a legújabbakkal, amelyek arról szólnak, hogy 

MICSODA CSODÁS MŰFONATOKAT VARRATOTT MAGÁNAK. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csodálatos🙏🏼❤️ Köszönöm!!!🙈🙈🙈

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Tegnap sokan kértetek a hajamról képet, amiben az arcom is látszik. El kell mondjam féltem attól, hogy este húzni fog a fejbőröm, vagy esetleg zavar majd a fonás, de semmi problémám nem volt. Annyira könnyű, könnyen kezelhető fonatokat kaptam a @braids_style_budapest - től, hogy abszolut nem zavar semmiben.🙏🏼🥰 Szóval még egyszer KÖSZÖNÖM!🥰 Mivel itt a Valentin nap kedveskedtünk nektek egy kis játékkal!🙈🌹😍 SZINGLIK, akik szeretnék megtalálni az Igazit, eljött a TI IDŐTÖK! A kezemben látható (női- férfi) Beavatott Karkötőinket megnyerhetitek, annyi a feladatotok, hogy megosztjátok ezt a képet sztoryban és megjelölitek rajta a @blasius_agatha KÖZPONT oldalát és kommentben pedig megjelölitek az egyik SZINGLI barátotokat! Játékra fel, mert már vàr rád az IGAZI!! Sorsolás 2019.02.10. 18:00 Live videóban!😘😍 Töltsd te is párban a Valentin Napot!😘 #spirivagyok #jóahajam #beavatottkarkötő

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

Tény, hogy jól áll neki, jó ránézni, de akkor vajon kötelező mindig minden köré ekkora feneket keríteni? Így csak ellentmondásba kerülhet önmagával, ami nem biztos, hogy jót tesz, amikor épp a spirituális központja nevében nyilvánul meg, és próbál követőket szerezni.