Úgy néz ki, hogy mégis igaz a hír, hogy a januárban elhunyt producert Los Angelesben (is) eltemetik. Eredetileg erről volt szó, hisz Amerikában van Andy Vajna szüleinek és fiának, Justinnak is a sírhelye. Amíg a magyar kormány be nem jelentette volna, hogy saját halottjának tekinti a filmügyi kormánybiztost, addig nem is volt szó magyarországi temetésről.

A Blikk egy neve elhallgatását kérő Los Angeles-i informátortól úgy tudja, hogy az Oscar-gála hetén lesz Andy Vajna amerikai temetése. Ennek az az oka, hogy a filmes díjkiosztó előtti napokban már megérkeznek a vendégek Hollywoodba, így többen vehetnek részt Vajna búcsúztatóján, mint egy másik tetszőleges időpontban. Ezért sok kollégra, színészre, producerre, rendezőre számítanak.

A Blikk azt is tudni véli, hogy valamikor a héten szállítják majd Andy VAjna hamvait Los Angelesbe, és Vajna Tímea is kiutazik. (Blikk)

További érdekességek a napi bulvárlapokból:

Curtis bejelentése nagy vihart kavart

- írja a Blikk. Curtis (vagy a közösségi oldalainak kezelője) kiírta Facebookra, hogy február 22-én ott lesz a Legends Birthday Partyn a Dürer Kertben, sőt, azt üzente, hogy "nagyon odaverjük", illetve "Én ott leszek koccintani. Ki tart velünk???" A bejegyzés alatt egyesek támadják, mások védik, hogy remélik csak szódával fog koccintani. A Blikk megkérdezett egy addiktológust, aki szerint normál esetben egy gyógyszeres, rehabilitációs kezelés után tényleg pihenés javallott, de Curtis a nyilvánosság előtt éli az életét, így neki nem a nyugiba, hanem a színpadra, a bulikba kell visszatérnie. (Blikk)

Rúzsa Magdi: Április elejére bomba formában leszek!

Jönnek a koncertek, ott akar lenni a topon, de nem csak hangban, hanem testben is. (Blikk)