70 éves korában elhunyt Rubint Réka édesapja, Imre, írja a Blikk.

Rubint Réka az Instagramon egy korábbi posztban megemlékezett már édesapjáról, de most újra jelentkezett azzal, hogy milyen volt visszatérni a munkához.

Tegnap reggel, amikor a kórházból kaptam a hírt, egy csodálatos címlap fotózására indultam volna. [...] Mi lesz most?! Soha! Senkit nem hagytam még cserben! Vár a stáb! Az én imádott kis csapatom! Hogy legyen?! Zokogva hívtam a magazin főszerkesztőjèt, aki velem együtt sírt... és megnyugtatott, hogy időben vagyunk még! Nyugodjon meg a lelkem, és megcsináljuk később a címlapot.

Egy nappal később:

A mai napom 3 fellépést tartogatott! Az elmúlt 18 évben, soha, semmilyen fellépést nem mondtam még le! Leszakadt vállal, kificamodott bokával, de mindig ott voltam! Veletek! Édesapám ezt mondta volna: „Menjél, Kismici! Csináld a dolgod!” – mert Ő is mindig elszántan, becsülettel tette a dolgát! Tisztelve és szeretve az Embereket! Így hát ma reggel én is útnak indultam... keresve a vigaszt...a lelkem vigaszát! És milyen jól tettem! A színpadon volt, hogy folytak a könnyeim, de Köszönöm Istenem, hogy van nekem ez az ÙT!!!

Íme a teljes poszt, amely tartalmaz képet Rubint Rékáról és édesapjáról, illetve a fenti történetben említett edzésekről is.

View this post on Instagram

Dràga Baràtaim! Köszönöm azt a hatàrtalan Szeretetet ès tömérdek mennyisègû üzenetet, amit az elmùlt napon kaptam ès folyamatosan kapok Tôletek! A csalàdom közelsége, Norbi ès a gyerekek szeretete, ès a Ti támogató energiàtok hatalmas erôt ad most nekem! Bàrcsak meg tudnàm mutatni, hogy milyen köszönet tombol most a szomorù szívemben🙏❤️ S bàr Èdesapàm a karjàval màr nem tud ölelni, de a szívèvel igen! S olyan közel került hozzàm, mint soha🙏❤️ Tegnap reggel, amikor a kórhàzból kaptam a hírt, egy csodàlatos címlap fotózàsàra indultam volna . Összetört szívvel, kisírt szemekkel, kètségbeesve zakatolt az agyam...Mi lesz most?! Soha! Senkit nem hagytam még cserben! Vàr a stáb! Az én imádott kis csapatom! Hogy legyen?! Zokogva hívtam a magazin fôszerkesztőjèt, aki velem együtt sírt... ès megnyugtatott h idôben vagyunk mèg! Nyugodjon meg a lelkem ès megcsinàljuk kèsôbb a címlapot! Mert a szem a lélek tükre! S nincs olyan gomb az ember összetört lelkén ,ami csillogàst tudna varàzsolni a szemekben.😔🖤 A mai napom 3fellèpèst tartogatott! 1Ùjbuda, 2Pècs! Az elmùlt 18èvben, soha, semmilyen fellépèst nem mondtam még le! Leszakadt vàllal, kifocamodott bokával,de mindig ott voltam! Veletek! Èdesapám ezt mondta volna: "Menjél Kismici! Csináld a dolgod!" - mert Ô is mindig elszàntan, becsülettel tette a dolgàt! Tisztelve ès szeretve az Embereket! Îgy hàt ma reggel én is ùtnak indultam... keresve a vigaszt...a lelkem vigaszát! Ès milyen jól tettem🙏 A színpadon volt, hogy folytak a könnyeim, de Köszönöm Istenem, hogy van nekem ez az ÙT!!! Ma ismét beigazolódott, hogy a sport mennyire sokat ad!!! Mindig csak AD! Általatok hitet ès szeretetet! Energiát ès lendületet a folytatàshoz! Köszönöm a segítsègeteket! Hàlàsan köszönöm a mai napot IS!!!

A post shared by Réka Schobert (@rekarubint) on