Liam Hemsworth és Miley Cyrus 10 éve alkotnak egy párt, és ugyan a pletykák szerint már százszor összeházasodtak, kétszázszor elváltak, és legalább ennyi gyereket nemzettek, a valóságban csak két hónapja kötötték össze az életüket hivatalosan is. 

Az esküvőről a friss feleség posztolt jó pár képet az instájára (utólag), ezeket mi is megmutattuk, ahogy azt is, mekkora terpesszel köszöntötte férjét Valentin-napon (naggyal). 

Hemsworth az utóbbi jó pár napban nem vitte túlzásba a nyilatkozást semmilyen tekintetben, lévén, valami rejtélyes probléma miatt kórházba került. Most azonban már nagyon úgy fest, hogy jól van, ugyanis a saját lábán ment el, és a saját szájával beszélgetett Willie Geisttel a Sundy Morning című műsorban. Az interjú közben szóba került a 29 éves színész legújabb filmje, és a Miley Cyrus-szal nemrégiben köttetett házassága is. 

Nagyon különleges nap volt, és csak a szűk család volt jelen. Boldognak és szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen nagyszerű ember a társam

- mondta, majd hozzátette, miért döntött úgy, hogy 10 év együttjárás után tényleg feleségül veszi Cyrust, akit eztán nem is Cyrusnak hívnak majd (és tényleg!) . 

Rengeteg mindenen mentünk keresztül az elmúlt tíz évben, ezért úgy éreztem, most jött el az idő. 

Hemsworth utalt rá, hogy van hátulütője annak is, ha túlzottan félti valaki a provát szféráját: azt mondja, kiszámolta, és eddig úgy kilenc alkalommal terjesztette el a sajtó, hogy összeházasodtak, ami miatt már a barátai is kételkedtek a mostani, valódi esküvő hallatán. 

Pedig ez most tényleg megtörtént

- tette hozzá nyomatékosítandó.