Andy Vajna január 20-án hunyt el, a temetését Budapesten tartották január 31-én. Ezt követően Vajna Tímea a hamvak egy részével Los Angelesbe utazott, ahol magyar idő szerint tegnap, azaz szerda este tartottak egy második megemlékezést a filmproducerről. A Blikk úgy tudja, hogy ezen a szertartáson részt vett Arnold Schwarzenegger (aki a budapesti temetésen is beszédet mondott), illetve Kurt Russell és Mándoki László, azaz Leslie Mandoki is. Andy Vajna sírhelye Los Angelesben szüleinek és 12 éve elhunyt fiának sírja közelében található.

Az eseményről egyelőre nem sok kép található a közösségi médiában, de felkerült egy megemlékező fotó például Turán Eszter és Koltay Anna filmprodukciós cégének Instagramjára a Beverly Hilton hotelből.

Még egy videót és egy képet találtunk a Beverly Hilton hotelből a megemlékezésről, amely az alábbi posztban található, a fotó jobb szélén a nyílra kell kattintani a helyszínt ábrázoló képért. A videón az látható egy rövid bevezető után, hogy a megemlékezésen az Andy Vajna közreműködésével készült filmek plakátjai is ki voltak állítva bekeretezve.

A fenti borítóképet az Index fotósa készítette Andy Vajnáról 2016 nyarán.