MG 9695
2019.02.21. 08:01

Nemrég valamiért Galambos Lajos lányával hozták hírbe Hajdú Pétert, amit meg se írtunk, mert a 43 éves műsorvezető kerek perec cáfolta, hogy kapcsolatban lennének. Most egy újabb név került nyilvánosságra, de ezúttal a Ripost szerint Hajdú Péter megerősítette, hogy valóban szerelmes, és Sarka Katától történő válása után új kapcsolatot kezdett.

Az illetőt Alföldy Annának hívják, 25 éves, modellként és kozmetikusként dolgozik. Most, Hajdú Péter bejelentését közvetlenül követően 15 ezren követik az Instagramon, de biztosra vehető, hogy ez a szám 24 óra leforgása alatt emelkedni fog, már csak azért is, mert Alföldy Anna nagyon profin influenszerkedik.

Hajdú Péterre is nyilván több figyelem irányul most ennek a hírnek a kapcsán, de az ő oldalain a közösségi médiában a legfrissebb posztok nem az új szerelemről szólnak, hanem az RTL-en ma este látható Gyertek át! című műsort promózzák, minthogy a néhány hónapos új szerelem bejelentése pont a tévészereplés reggelére esett.

További hírek is vannak még, ezek:

  • A 46 éves, három gyermekét egyedül nevelő Jaksity Katát költségracionalizálás miatt, 11 év után elbocsátották az ATV-től, ahol a híradó munkatársa volt. Jaksity Kata azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ő nagy túlélő, vannak ötletei, most ezek közül az egyik megvalósításán fog dolgozni.
  • A legutóbbi X-faktort az USNK együttes nyerte, a duó két erdélyi rappersrácból áll. Azt írja róluk a Blikk, hogy megvalósították a tervüket: két hete Budapestre költöztek.
  • A legelső X-faktor második helyezettje Takács Nikolas volt, ő most angolosította a nevét, az Instagramon, Youtube-on és amerikai fellépésein most már Nico Rossként szerepel, vette észre a Blikk.
  • Ráskó Eszter, a Dumaszínház humoristája a Youtube-on jelentette be, hogy 21 hetes terhes, amit a 24.hu vett észre elsőnek (vagy legalábbis előbb, mint mi). Alább tekintse meg a videót, ha van pár perce, Ráskó Eszter többek között répát eszik benne tejszínhabbal, hozzátéve, hogy „most kivételesen nem kövér vagyok, hanem terhes”.

Ehelyütt külön üdvözlünk mindenkit, aki nem csak a tetejét olvassa el, hanem lelkiismeretesen legörgetett a poszt legaljára, de itt most vége, nincs több hírünk egyelőre!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter új szerelme egy 25 éves modell

Alföldy Anna a modellkedés mellett kozmetikusként dolgozik és nagyon profin influenszerkedik is. A további hírekben egy elbocsátás, egy költözés és egy terhesség.

13 · Feb 21, 2019 08:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments