Curtis bocsánatot kért Balázstól, mesélt az első beszélgetésről Majkával

2019.02.21. 14:30

Tegnap, azaz szerdán Sebestyén Balázs műsorába várták az elvonóról frissen kijött Curtist, de a rapper elfelejtette az interjút, és futni volt nyilatkozás helyett, nincs ugyanis még telefonja. Azt mondja, saját telefonja a jövő hétig továbbra sem lesz, de azért ma összejött a riport, amit teljes egészében alább visszahallgathat.

Curtis részletesen beszámol az interjúban arról, milyen okok vezettek ahhoz, hogy bement az elvonóra, és azt is leírja, hogy bent gyógyszerek nélkül kezelték, sok vitaminnal, szaunázással és beszélgetéssel szakemberekkel.

Ha ön valahol hallotta azt a híresztelést, hogy ennek az egésznek a szcientológiához van köze, akkor önnek Curtis üzeni, hogy ezt rosszul tudja, mert nincs. A rapper azt mondja, a nála alkalmazott terápiának semmilyen valláshoz nincs köze, hozzáteszi, ő egyébként katolikus. A kezelésnek ezzel még nincs vége, csak Curtisnek nem kell többet bent maradnia az intézetben, de még visszajár és a terápia így folytatódik.

Curtis elmondta, hogy ennek saját döntésének kellett lennie, hogy bemegy és a gyógyulást választja, de most már megszületett benne szilárdan ez a döntés, már a jövőjére koncentrál. Amikor Sebestyén Balázs megkérdezte, hogy Majkával beszélt-e azóta, hogy kijött, a következő választ adta:

Igen, képzeljétek el, tegnap hívott. Beszélgettünk, tök jó hangulatban telt. [...] Mi tényleg barátok voltunk, és csak emiatt a hülyeség miatt távolodtunk el egymástól. Nagyon jó hangvételű beszélgetés volt, kérdezte, hogy vagyok, stb., ilyen általános dolgok. [...] Ez a fontos most: az emberi kapcsolatot rendbehozni. Nyilván mindenkit az mozgat, hogy lesz-e újra Curtis-Majka dal, de ezt úgyis eldönti majd az idő. Úgy lesz, ahogy lesz. A lényeg az, hogy normális kapcsolatot [tudjunk] kialakítani egymás között, mert barátok voltunk. Volt neki is olyan dolga, ami nem volt jó, nekem nagyon sok olyan dolgom volt, ami nem volt jó, ezeket rendezni kell, és akkor idővel bármi lehet.

Alább hallgathatja meg a teljes rádióműsort, a Curtis-interjú 1 óra 41 percnél kezdődik.