Rengetegen kihasználtak, átvertek, szóval mély nyomot hagyott bennem a tehetségkutató és az azt követő időszak. A műsor után két évig pszichológushoz jártam, mert állandó pánikrohamok gyötörtek

- mondta. Azt is elárulta, hogy már elkerüli a nagyon stresszes helyzeteket, ha érzi, hogy elfogy a levegő körülötte, akkor a vizes borogatás szokott segíteni.

 Ma már nem őrlődöm a problémákon, megtanultam könnyedebben venni a dolgokat, mert tudom, nem éri meg rosszullétbe hajszol­ni magam. (...) Az orvosok javasoltak nyugtatót, de nem vagyok gyógyszerpárti. A legfontosabb, hogy direkt nem tartom magam betegnek.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy sose volt önbizalma. 

Meglepődöm, zavarba jövök, és olvadozom, ha valaki megdicsér. Talán azért, mert igazán csúf kislány voltam. Nemigen kaptam pozitív visszajelzést, és valahogy hozzászoktam ehhez. Ma már nem tartom magam csúnyának, de azt sem értem, ha áradoznak rólam. Nagyon zavar, amikor nem a hangom, hanem valami külsőség miatt dicsérnek.

Utóbbi, hogy zavarja, ha nem a hangja miatt dicsérik, azt korábban be is bizonyította, amikor egy kommentelő egy fotója alatt megkérdőjelezte, hogy minek mutogatja a dekoltázsát, illetve tulajdonképpen mit is tett le ő az asztalra. Erre válaszolta Tóth Andi, hogy 

"Énekesnő vagyok, te faszszopó."

Amúgy is úgy érzi, hogy már véget ért a ribikorszaka. Ami pedig a párkapcsolatát illeti: lassan egy éve van együtt Szabó Ádámmal.

(bors)