Úgy néz ki, hogy amikor Ryan Reynolds 2016-ban felvette Deadpool vörös szuperhősgúnyáját, meg a hozzá tartozó ironikus karakterjegyeket, akkor az egy kicsit elkezdett valami szimbiótaként élni vele a mozivásznon túl is. Ami azt illeti, jól is áll neki ez a stílus. Látszik, hogy élvezi is. És úgy tűnik, hogy amúgy egy teljesen más kategóriájú filmet, a Detective Pikachut is tudja így, ebben a szerepben promózni.

Szögezzük le, hogy ez az egész csak egy poén. Reynolds a method actingnek hódoló színészeknek szólt ki finoman. A method acting lényege, hogy a színész teljesen felveszi az által játszott karakter személyiségét, de annyira, hogy a forgatási szünetekben sem áll le, ugyanúgy beszél, biceg, stb., mint ahogy azt a karaktere is teszi. Reynolds azt meséli, hogy amikor megtudta, hogy megkapta Pikachu szerepét, akkor és ott, abban a pillanatban át is szellemült. Pont a gyerekekért ment volna iskolába, már úton is volt, amikor megtörtént az instant method acting: egyik pillanatban még ő volt Ryan Reynolds, Blake Lively férje, aki két kislányáért Jamesért és Inezért ment iskolában, egy másikban meg már Pikachu, a villámokat szóró Pokémon, aki azt se tudja, hogy milyen lányokat kell felvennie milyen suliból, hisz Pikachunak nincs lánya, de felesége se. Innentől kezdve Reynolds azt meséli, hogy próbált úgy élni, mint a karaktere, próbált lefogyni is, plusz a földön kúszva mozgott, hogy megtudja milyen egy nagyjából 20-30 cm magas kitalált karakter élete. Végül azzal zárta, hogy lehet, hogy a gyermekei soha nem fogják viszontlátni az apjukat, de az biztos, hogy ha felnéznek a vászonra és meglátják azt a nyomozó Pokémont, akkor azt fogják mondani, hogy igen, az ott Pikachu. Erre mondta Blake Lively, hogy ki van zárva, hogy megnézzék azt a filmet.

Na, így is lehet reklámozni valamit, mert ennek az egésznek az a lényege, hogy ma jön ki új előzetese a már említett filmnek.